Dubbelfika

Hej på er!

Hoppas ni haft en underbar fredag, det har jag i alla fall. Startade dagen med sovmorgon till 10:30 och såklart blev det lite morgonmys med Benzo och sedan till frukost gjorde jag en acai bowl, supergott!

Tog sedan en dusch och gjorde mig iordning för att åka till skolan. Kom till skolan ca 12:30 för att snabbt snacka lite med min grupp i ett grupparbete innan vi skulle ha entreprenörskap, Idag åkte jag och mitt UF företag för att ha möte med vår rådgivare, så under mötet blev det en fika på stationen, dock blev det endast en chai latte för mig.

Strax efter 15 mötte jag och Emma upp mig och vi snurrade runt i affärer i någon timme innan Emma och Elin kom och vi satte oss på Waynes för lite fika. Vi skulle nämligen diskutera sommarens planer. Jag och tjejerna har planerat en resa i mitten på juni som nu är i full gång med att bokas, så när allt är klart kommer jag berätta lite mer. Men vid 17:30 rörde jag mig hemåt igen för lite middag. Hoppade sedan i mina mjukisar och la mig och kolla på första twilight, vet inte hur många gånger jag sett den men vissa filmer kan jag verkligen se om och om igen. Men nu ska jag ta mig i säng då en helg full av jobb står på schemat. Godnatt!

Kram<3

Följ mig på instagram @tilda.blanksvard

Följ mig på nouw HÄR

Gillar

Kommentarer

isabelhakansson
isabelhakansson,
ääälskar också att fika haha!!
nouw.com/isabelhakansson
tildablanksvard
tildablanksvard,