7 saker jag älskar med hösten

Alla bilder är tagna från Pinterest

Helt sjukt att augusti månad snart är slut och att första september bara är runt hörnet och september betyder höst. Jag vet väldigt många som inte tycker om hösten pga att det blir kallare, blötare och allmänt gråare. Så jag tänkte därför dela med mig av 7 saker jag älskar med hösten för att få hösten till något mer positivt.

1

Alla tusentals olika färger som finns överallt, finns det inget härligare än att gå ut en fin höstdag och se alla färger och hur dom fyller dig med glädje.

2

När det är grått och tråkigt har man en anledning till att ligga inne och plöja varenda serie på netflix med massa gott. Ännu bättre, dra ihop ett härligt gäng köp massa snacks och bara mysa framför tvn.

3

Om man är som mig och ääääälskar te så får du en anledning att dricka hur mycket te man vill.

4

HÖSTMODET!! Behöver jag säga mer eller? Stickade tröjor och hoodies är det bästa plagget att använda under hösten för det funkar med ALLT!!!

5

HALLOWEEN

Vad om inte halloween är hösten?? Älskar halloween, det är godis skräck och utklädnader man får sådana throwbacks från barndomen.

6

Julen närmar sig allt mer och mer & jag älskar julen det är så mysigt

7

Att släcka alla lampor och tända massa ljus, finns nog inget mysigare. Har du en kamin kan du även tända en brasa att mysa framför.

#fallfashion #inspiration #blogoftheweek #veckansblogg #bestofnouw

Kram<3

Följ mig på instagram @tilda.blanksvard

Följ mig på nouw HÄR

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229