15:16

Helloo älsklingar
I helgen så har jag varit med världens bästa (!!) vän åh som jag kommer sakna henne när vi åker till USA. Sov hos henne i lördags och vu träffade då två vänner och väl tillbaka hos henne så låg vi och pratade i timmar innan vi väl lyckades somna.


På morgonen efter så vaknade vi till att hennes mamma stekt pannkakor till frukost och färska jordgubbar till det, hur lyxigt? Vi åkte sedan till max med hennes mamma och åt lunch innan min syster kom och hämtade upp oss och vi åkte till katthemmet. Och guess what, om cirka en månad är jag kattägare. Vi ska adoptera en gullig lite hankatt vid namnet Benzo så nu ska jag tillbaka dit på onsdag och fredag!! Såå himla mysigt att snart få ha en liten kisse hemma<33

Men efter katthemmet så åkte vi hem till oss och fikade med mamma innan jag & Mimmi åkte till lyssna en stund och badade innan middagen. Blev bara mamma jag & Julia till middagen då pappa är på jobbresa några dagar. Resten av kvällen tog jag det mest lugnt.

Idag så klev jag upp runt 10 och åkte in mot Stockholm för att träffa vänner från seglingen, supermysigt. Men nu så sitter jag på tåget tillbaka mot uppsala och får se vad jag hittar på då. Kanske bara åker hem och vilar och börjar packa lite inför USA!!

Ha en fortsatt fin måndag nu finisar!

Och här har vi min lilla finis som snart får flytta in hos oss!<33

Kram<3

Följ mig på instagram @tilda.blanksvard

Följ mig på nouw HÄR

Gillar