November, vad hände?

Höstlovet tog fart ordentligt i Stockholm. Mina syskon åkte till landet och hängde med våra kusiner, det gällde dessvärre inte mig. Jag jobbade varje dag på Gröna Lund. Dock med magiska kollegor, på luvets bästa arbetsplats, jag var inte ledsen en sekund.

Pumpahatten var Halloweens stora tävling detta år. Vem sålde flest? Jag tog tävlingen ytterligare ett steg och bar den även på Halloween fest.

Det blev kladdkakans dag och jag var turligt nog ledig. Börjar på nytt jobb i november på foodora och jobbar mer eller mindre hela tiden. Så när en är ledig får en passa på. Mötte upp Klara, bakade och myste. Mycket mycket trevligt.

Det var också ett flertal 20års fester i november. Var på 3st, 3helger i rad. Mycket kul. Mycket trevliga människor och många härliga kvällar. November var en festlig månad ändå.

En dag då jag jobbade kvällspass passade jag på att luncha med Adrian. Vi åt otroligt goda nudlar på Ai Ramen Sofia (tips) och mitt nudelhjärta bultade extra hårt. Mår så bra av spontanträffar med vänner. Mer sånt behövs!

Sammanfattningsvis: jag mådde bra i november och hittills mår jag otroligt bra i december. Livet ändå, fasen vad fint det är. Mina vänner. Saker som händer runt mig. Planer i framtiden. Allt är liksom bara bra, jag älskar det.

Gillar

Kommentarer