Min vecka i bilder

I måndags var det ett år sedan Alyssa Milano uppmärksammade Tarana Burkes hashtag #metoo. På skolan uppmärksammade vi det genom en vecka dedikerad till hashtagen. Berättelser prydde väggarna och revolutionens framfart gick inte att ignorera. Vi blev även intervjuade av tidningen igen (HÄR)

______________________________

I tisdags passade jag och Vera på att vardagslyxa. Vi har haft en rätt lugn vecka rent pluggmässigt så då spontan bokade vi biljetter till "A star is born". Den var otroligt fin verkligen och SÅ SÅ SÅ sevärd!!!

______________________________

I onsdags besökte vi "Utrikespolitiska institutet" för en eftermiddag av föreläsningar. Jag tyckte personligen att majoriteten av det var otroligt intressant. Det gav mig även inspiration för vad jag ska studera i framtiden. Efter föreläsningarna var jag på ett Halloweenevent på kvällen med David.

______________________________

Igår, fredag, hade Klara 18års fest med tema Afterski. Hon hade pyntat huset med skyltar, gjort customized dryckeslekar och fixat ett underbart dansgolv. Dansade oss svettiga och hängde där hela kvällen. På hemvägen träffade vi en spanjor på pendeln så blev spanska hela vägen till Stockholm City innan jag började bege mig hem till tonerna av min nya obsession "Noname" (jättebra artist, tips tips tips!)

Gillar

Kommentarer