Från fredag till torsdag

I fredags julfestades det förfullt. Hade alltså två julfester i förra veckan men det var underbart, ett extra tecken på att det börjar närma sig. Hade sjukt kul i fredags, fick hänga med mina fina fina kollegor, dansa natten lång och komma hem alldeles för sent. Stämningen på jobbet dagen efter var således väldigt långsam och vi beställde gemensamt bakismat från Max till kontoret. En av fördelarna med att jobba på foodora.

Tappade dock rösten efter förra veckans bravader så hela helgen arbetade jag i tystnad och matade Mail istället för samtal. Rösten började smyga sig tillbaka på måndagen vilket var himla tur för då hade jag tid hos frissan. Var en spontanbokning, fick som vanligt ett akut infall, så är nu mer blond och fräsch igen.

Har jobbat, och jobbar, kvällspass hela veckan, dvs 15-23.30 så min dygnsrytm är ur balans. Detta har gjort att mina dagar gått åt att laga allt ifrån vegansk sill och rödbetssallad till vörtbröd att ha på julbordet nästa vecka. Igår blev det dock ett avbrott i alla juligheter då jag mötte upp Alex för lunch. Vi åt på Shanti Soft Corner vid fatbursparken och jag kan varmt rekommendera den. De hade visserligen bara en vegansk rätt på lunchmenyn för dagen men den var så god att det var värt varenda krona.

Gillar

Kommentarer