Den senaste veckans händelser

Mycket har hänt sen senaste inlägget. Förra veckan hängde jag fredag-söndag i Linköping på Kongress18 som var typ Årsmöte för Sveriges Elevkårer. Jag var alltså där som representat, tillsammans med Lina, från vår Elevkår där jag är Operativ Chef och hon Vice Ordförande. Vi blev även nominerade till Guldgemet i kategorin ”Årets Samhällsinsats” och var en av 4 finalister. Hängde med ett gäng sköningar men var också otroligt ansträngande.
// Bilder på livets vegoburgare // Sköningar från Umeå, Norra Real & Södra Latin //
Veckan har flutit på som vanligt. Hade prov i måndags och har utöver det kämpat järnet med Amerikanska fotbollsmatchensta vecka. Det är mitt tveklöst största stressmoment någonsin (förutom matteprov) men på fredag är det över och jag längtar verkligen. Nu i fredags fick jag också en bra dag. Var dels SACO-mässan på dagen som var en mässa med alla universitet, och på kvällen åt jag middag med Vera och Klara på Meno Male på Roslagsgatan. Åt livets pizza och pratade livet i flera timmar.
Hela helgen har kantats av jul. Hade världens mysigaste julbakdag igår hos Vera tillsammans med Klara, Klara, Mickis och Frej. Bakade lussebullar, pepparkakor, mjuk pepparkaka och kola, drack glögg och kikade på gamla Öppet Arkiv program på SVT. När jag kom hem hade dessutom mamma och lillasyster julpyntat hela lägenheten så julhjärtat bultade som bara den.
  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

Angelica,
Åh, vad mysigt att baka tillsammans!
angelicawahlin.se
Hannativeskog
Hannativeskog,
Ser ut som du har haft de mysigt!
nouw.com/hannativeskog