Ojoj, här ekar det tomt! Har inte haft något roligt att skriva om heller, och bara skriva om vardagen är väl ändå inte så roligt? ganska tjatigt, haha! men tänkte iallafall slänga ihop ett litet inlägg.. sista gången var ju den 15 april, jösses vad tiden går!

I torsdags (28 maj) sprang jag, mamma o moster Charlie + deras vänner vårruset! Jag måste säga att jag är nöjd, eller jäkligt nöjd så att säga! Sa till mig själv att jag INTE fick stanna eller gå, utan att jag antingen skulle springa eller jogga.. vilket jag gjorde! och bättre tid än förra året fick jag iallafall, woho! tror jag sprang på typ 43 minuter då, och denna gången sprang jag på 39, så några minuters skillnad iallafall vilket känns SÅ HIMLA GÖTT! Vädret var dock inget att hurra för, efter typ hälften av loppet så började det ösregna.. mjo kul liksom! Men som sagt, mer än nöjd vilket mamma och de andra också var!


Bästa gänget!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter här på sängen och dricker morgonkaffet, kopp nr 2 och tittar på nyheterna. Det är förmodligen inte bara jag som gör detta på morgonen, men oj vad skönt det är! Bara ta det lugnt, och ta den tid det tar för att vakna till.

Jaha, onsdag idag då, lill lördag så att säga. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men känner ändå för att ta det lugnt. Vet att jag iallafall måste städa och fixa och trixa i lägenheten, i går tog jag tummen ur rumpan och bar ner fem fulla flyttkartonger ner i källaren haha! dom har stått i våran hall i säkert en månad så kände att det var dags. Sen får jag se vad jag hittar på, jag vet helt säkert att jag ska dra till friskis en stund på kvällen och köra ett pass. Aja, nu ska jag ta tag i gårdagens disk.. låter som en kul början va? haha!


Just nu ​

Likes

Comments

Hej! Ja, nu är jag igång igen med bloggandet. Jag har tidigare varit på både blogg.se och devote.se men jag kände för att byta helt och hållet och vill verkligen komma igång igen!

Hur som haver, lite fakta om mig skadar väl inte för er som är nya? haha, here we go!

Matilda Asp heter jag, kallas för Tilda så vi håller oss till det. 20 år gammal, fyller alltså 21 i oktober. Bor i lilla staden Katrineholm och bor i en liten etta med min kärlek. Jobbar som personlig assistent, det bästa jobbet man kan ha! Lever livet som man ska och har det alldeles för bra. Träningen har en stor del i mitt liv, tränar på Friskis och Svettis och älskar att lyfta skrot! haha nja, kan väl börja med min egna kroppsvikt först haha. Älskar att leva nyttigt men älskar samtidigt att mysa ner mig i soffan på fredagskvällarna med en cola zero i handen. Familjen, vänner, pojkvän, hundar och musik tar upp en stor del i min vardag. Vardagen startar som bäst med en eller fem pussar från pojkvännen och några koppar kaffe, sen är jag igång, och då går jag dit vinden för mig. typ!

Nåja, bäst att sluta här, kan hålla på och skriva i evigheters evigheter. Nu ska jag käka frukost och gå ut med hundarna, jobbar kväll idag så kommer komma hem sent. Bjuder på en sådan där #selfie innan jag kilar iväg!


Likes

Comments