Här har vi mina två och enda bilder från fredagens nollning. Ett bevis på att jag hade en rolig kväll iallafall haha.

Yes, som sagt. I fredags stod nollning på agendan. Efter mycket fix under dagen så samlades vi tjejer i lokalen kl 18. Där käkade vi och planerade det sista innan killarna rullade in. Kvällen började med utfrågning, följt av lekar innan festen drog igång. Kvällen blev verkligen över alla förväntningar, en riktigt bra fest helt enkelt!

Dagen efter, i lördags, ringde klockan vid 8 och strax innan 9 begav jag mig återigen mot lokalen. Dags för städning... Det var riktigt grisigt som förväntat, men det löste vi bra och redan vid 11 var vi klara med nyckeln återlämnad. Då hoppade jag in i bilen med Nelly och vi tog en sväng inom mc innan hon skjutsade mig hem. Guld!

Under största delen av lördagen därefter låg jag i sängen, åt sushi och kollade serier. Behövde verkligen en riktigt lugn bakisdag. Vid 20 på kvällen begav jag mig dock in mot stan där jag mötte upp gänget. Vi satte oss på Mollbergs, tog varsitt glas och snackade massor med skit. Det blev verkligen en så himla mysig kväll, bara få prata om allt mellan himmel och jord.

Idag har jag varit produktiv från sängen om man kan säga så. Jag fick sova ut ordentligt och därefter satte jag igång med dagens största måste: religions inlämning. Jag har precis fått den klar och inlämnad vilket känns sjukt bra. Det som återstår idag är att plugga lite engelska. Förutom plugg idag så har jag och familjen varit hos Celina och fikat lite. Jag och hon fick även catcha upp och snacka skit vilket även det var välbehövligt. Snart ska jag äta middag med familjen, sedan hoppa in i duschen och därefter är det bara uppladdning inför en ny vecka som gäller.

Gillar

Kommentarer

Idag har jag verkligen haft en skön dag. Jag vaknade av larmet som ringde vid 9. På telefonen hade jag ett meddelade om att dagens enda lektion var på valfri plats, så jag somnade om och vaknade istället en timme senare. Då tog jag mig upp, fixade till mig lite snabb och tog mig sedan in mot stan för att befinna mig på franssalongen 11.30. Där befann jag mig i lite mer än en timme och jag är så nöjd, så jäkla skönt med nya fräscha fransar.

Därefter åkte raka vägen hem igenom för att ta tag i dagens dos av plugg. Skrev klart en inlämning och fick den inlämnad, därefter lite engelska och avslutade med någon timmes körkortsplugg. Så jäkla skönt att få det klart då jag inte ska sticka under stolen med att skolan ger mig lite ångest, något jag verkligen inte blivit påverkad vad tidigare. Så vid 17 befann jag mig därför på gymmet för ett pass body pump i hopp om att få svettas bort lite stress och ångest. Det var väldigt skönt men just nu är min motivation till träning verkligen lika med noll.

Nu ikväll har jag pluggat ytterligare lite teori, något jag verkligen måste ta tag i nu nu nu. Annars har jag ätit middag med familjen och pysslat om mig själv. Duschat, rakat benen, haft ansiktsmask och målat naglarna. Jag ligger äntligen nedbäddad i sängen och myser framför youtube. Ikväll ska jag för en gångs skull försöka somna i tid för att orka med morgondagen haha.

Gillar

Kommentarer

Här hörni, här har vi några av världens bästa människor!

Hur mår ni idag? Klockan är strax 23 och jag kom först nu på att bloggen ens existerar. Som sagt så är det så himla mycket i skolan just nu och det känns mest som att alla dagar flyter samman, som att allting liksom går i ett. Tror inte att jag inte är den enda som känner så. Det är en så stressig och lite ångestfylld känsla i luften om man kan säga så? Oj vad depressivt det låter, det är inte meningen, men jag tror ändå de flesta förstår?

I vilket fall som helst så har min dag idag inte varit sådär jätte speciell. Jag fick sova ut och äta lunch i lugn och ro innan jag befann mig i skolan strax innan 13. Hade två lektioner och satte mig sedan med gänget för att fika. Satt och pratade och planerade. Vid 18 befann jag mig hemma för dagen. Hann dock inte mer än in genom dörren då jag direkt åkte för att returnera ett paket. Köpte med mig godis på vägen hem och landade sedan i sängen framför ph. Tanken var att jag skulle skriva en inlämning under eftermiddagen, men icke. Gjort allt annat än det, bland annat scrollat Instagram gång på gång och fått bort resterna av mina fransar. Nu ligger jag dock med datorn i knät och ska försöka skriva klart min inlämning för en någorlunda mer lugn morgondag.

Imorgon har jag nämligen bara en lektion. Däremot har jag lite annat inplanerat. Direkt efter skolan ska jag till franssalongen för att fixa fransarna. Därefter på ett litet möte och sedan återstår både plugg, träning och fix inför fredagens nollning. Något stressigt, men det blir bra det här!

Gillar

Kommentarer