Hej!

Förlåt att jag inte har skrivit något på ett tag... Men jag är i Värmland har inte gjort så värst mycket... Men en "incident" som hände igår vill jag ta upp. Det började med att min kompis la ut en bild när hon hade på sig en väldigt urringad tröja. Det slutade med 300 kommentarer och ett stort bråk med massa inblandade över denna bilden. Bråket startade med att ungefär 4 st personer tyckte att hon visade lite för mycket. Men man visar ju mer när man går runt i bikini på sommaren men det är okej och accepterat. Varför blir vi uppfostrade in i ett samhälle där man ska behöva dölja och skämmas över sin kropp? Om man visar endast en liten bit för mycket hud så blir folk triggade och man blir stämplad som hora, slampa eller luder. Visar man för mycket hud så tror folk att man försöker vara något och att man vill ha kommentarer och uppmärksamhet. Detta kanske kommer som en chock men det är naturligt med bröst och alla tjejer har det. Vi föds med två fettklumpar på magen varför ska vi skämmas över det? Varför ska vi behöva gå runt med polo för att folk inte ska bli triggade. Varför får man inte ta bild i en urringad tröja om man inte har trillräckligt stora bröst? Är det någon lag att "om man har mindre kupa än C så får man inte bära urringad tröja". Man ska vara stolt över sin kropp oavsätt hur den ser ut. Ingen kropp är den andra lik vilket vi ska vara stolta över.


Triggerd?!? No shame!

Likes

Comments

Det Som har hänt i Stockholm nu under dagen är väldigt tragiskt. 3 personer är döda och många är skadade efter att en lastbil har kört in i en folkmassa utanför Åhléns. Många är skärrade. Vilket jag tror mycket på säkerhet. Sverige är allmänt ett väldigt säkert land. När något sånhär händer så nära oss. Inom vårt land. Så hamnar man i chock. Man får svårt att kunna känna sig trygg och säker. Man tror inte detta skulle hända här i våg trygga zoon. Men när man tänker efter. Vilket liv som helst är tragiskt när de förloras. Men varför ger vi inte sån här uppmärksamhet till det som händer i många U-länder varje dag. Där 100 000 personer blir döda. Familjer splittras och återförenas aldrig igen. Varför gör vi inte ett så stort ståhej av det som när tre personer dör av en lasbils terorattack. Är det för att u-länderna inte är så nära så vi själva inte känner oss hotade? Eller är det för att det händer så ofta så vi har slutat o lägga ner tiden på det? Eller är det pågrund av att vi inte har så mycket kunskap om vad som faktiskt händer runt om kring oss i världen? Varför lägger vi inte ner så mycket tid på saker som pågår vardagligen utan lägger alla våra krafter på sånt som händer 0-2 gånger per år?

  • 54 Readers

Likes

Comments

Hej! Förlåt att bloggen kanske ser lite kaos ut. Men har inget internet där jag är just nu.. men ska fixa i ordning designen på bloggen på söndag. Men i allafall, jag heter Tilda (som ni Kanske märkt) jag är 15 snart 16 år och bor i Varberg. Här kommer jag lägga ut allt mellan Himmel och jord. Allt från mina åsikter, händelser, vardags upplevelser, smink o kläder, träning och mat. Allt möjligt alltså. Hoppas ni kommer gilla bloggen så ses vi antagligen snart igen! Tills dess ha de bäst!<3

  • 51 Readers

Likes

Comments