Idag har jag fortsatt arbeta med tema motsatser. Jag har limmat det sista lagren på ballongskulpturen. Det jag är mest nöjd med är att jag hann klart så nästa gång behöver jag bara måla den och fixa det sista. Det jag fick problem med var att hålla koll på vilket lager jag var på och om jag hade fördelat de rätt. Jag löste problemet genom att gå på magkänsla och så bestämde jag att när limmet var slut då var jag klar!

Likes

Comments

Hej!
Denna lektionen och förra veckans lektion har jag arbetat med tema mönster. Det jag är mest nöjd med hittills är att jag lyckades komma på och utveckla en idé som jag tror kan bli väldigt bra. Jag fick lite problem när jag skulle börja skulptera eftersom jag behövde använda tapetklister. Det fanns nämligen inget. Men det löste jag genom att använda mig av ett annat lim som jag spädde ut med vatten. Då blev det som tapetklister.Förra veckan skissade jag min idé och ritade upp en tankekarta. Jag funderade ut ungefär hur lång tid varje del skulle ta och vilka material jag skulle behöva. Denna veckan hade jag med mig en hjärtformad ballong och började klä in dem med tidningspapper. Jag använde mig då av tekniken papper-mache.

Nästa vecka ska jag fortsätta klä in ballongen och planera vilka färger och hur jag ska måla den för bästa effekt.

Likes

Comments

Hej, jag heter Matilda och det är min bildblogg! Jag kommer lägga upp bilder från mina bildlektioner och reflektera över bilduppgifterna.
Under denna terminerna ska vi arbeta med följande teman. Sport, världen och motsatser Vi kommer även att skriva om varsin konstnär.

Likes

Comments