#rusfri#bowling#venner#barn#glede#bloggredigeringsfrustrasjon

Contains affiliate links

NÅ legger jeg bort bloggfrustrasjonen min som har gnagd meg hele natten og dagen og slår til med bowling med barna til bestevenninna mi! Jeg legger igjen all frustrasjon hjemme og skal leve i øyeblikket. Jeg har vært skikkelig fokusert i hele dag på å komme over dette redigeringshelvetet! Jeg har hatt smerter i kroppen som plutselig dukket opp i morges men som har sluppet taket på mystisk vis, uten å si når det kommer tilbake. Ganske så uhøffelig må jeg si!
Så nå skal jeg ta meg en kaffe, blogge til dere og har idol i bakgrunnen for å avlede hjernen litt ett øyeblikk.
Det nyoppdagede fokuset er noe som ikke er helt nytt men det har blitt sterkere, jeg har jo alltid vært sånn. Men etter jeg ble rusfri ble egenskapene mine sterkere og jeg kan på bedre måte bruke dem til min egen fordel. På en måte. Jeg fokuserer på å fremme de gode egenskapene og talentene jeg har funnet etter mange års søken. Til min egen og andres fordel :)
Dette skal bli en positiv dag, og kansje jeg tilogmed får lærekjørt når mamma er hjemme fra jobb og har hvilt seg godt ut! Jeg forventer ikke at hun skal være med meg hele tiden, for hun jobber døgnet rundt og vasker overalt i hele byen. Hun holder det gående hver eneste dag, og står gjerne opp kl 3-4 for å gå på jobb, og det har hun gjort siden jeg begynte på ungdomskolen. Så jobbiveren, og jobbmoralen hennes er jeg glad jeg har arvet! Jeg har den jeg altså, selvom jeg er sykemeldt og har drete på draget! Når jeg er på jobb så er jeg på jobb 100%, og føler og har fått beskjed fra alle att jeg også gjør en god jobb. Jeg tror jeg har tatt både positive og negative gener fra begge mine foreldre. Jeg er en salig blanding av galskap, empati, humor, og nærvøsitet og usikkerhet! Jeg er vanskelig å plassere, utolmodig, uredd, men også livredd innvendig når angsten slår til. Jeg er kaos, rot og tull, men så har jeg ett hjerte som er stort nok til alle som gir meg en tjangse.
Rusen har ikke ødelagt meg helt heldigvis. Jeg har alltid visst at dette livet ikke var for meg, jeg har aldri tatt en sprøyte uten å angret momentant, men jeg var bare utsatt, ung og naiv. Jeg trodde ikke jeg hadde noen problemer med dette før jeg satt der, og problemet var for stort for meg selv å løse. Jeg klandrer ingen for mine feil, det er bare min egen feil. Men jeg prøver å finne ut hvorfor, og graver som bare pokker for å finne alle grunner, sånn at jeg ALDRI går tilbake til den jeg var den gang.
For å løse ett gjentagende problem, for det har jo vært gjentagende med alkoholen. Gang på gang. Må man forstå hvorfor det skjedde. Og jeg har som sagt blitt veldig psykologisk og jeg har alltid vært en person som funderer over alt, men nå er jeg klarere i hjernen til å ordentlig forstå meg selv, mine reaksjoner i ulike situasjoner. Og jeg kan kansje klare å lære mer om meg selv på denne reisen enn jeg noengang kunne forestille meg :)
Jeg er så glad i dere leserene mine, og tar til meg alt av respons! Jeg får bare positivitet fra dere, og dere hjelper meg å gjøre meg rusfri. Nå har jeg vært rusfri i 60 dager, og jeg er stolt, men har aldri sett meg tilbake. Jeg ser frem til 90-150-200 og 1000 dager. Jeg tenker ikke over dag for dag hvor lenge jeg har klart meg, men jeg teller over i ny og ne for å minne meg på fremgangen. Jeg ser i hverdagen fremgangen, jeg trenger ikke kalenderen for å se det :) jeg føler det i hele kroppen, hvor frisk jeg er, lykkelig og hvor fantastisk den fine sola er over Måløy i dag når den først titter frem og lyser opp stua mi <3

Barer fra gymgrossisten . Masse til trening . Råååsa og blå. Den nye genseren min falt veldig i smak og er varm og god nå når det blåser rundt oss! Anbefales! Annonsert innlegg!

Ellos med baderom siden vi skal pusse opp!

Liker

Kommentarer

TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Gratulere me 60 dager rusfri🤩 Så utrolig godt jobbet💖
nouw.com/therockinkchick
Tilbaketilhverdagen
Tilbaketilhverdagen,
Tusen takk kjære du ❤️
nouw.com/tilbaketilhverdagen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229