Natten har vært helt forferdelig og jeg er sliten

Contains affiliate links

Jeg har delt alt med dere siden 29.januar, og bloggen har vært en positiv ting for meg, som har gitt meg så uendelig masse i hverdagen! Jeg har hatt det så kjekt! Og jeg har lært så mange nye mennesker å kjenne, som jeg aldri ville fått kontakt med uten, gamle vennskap har blusset opp, jeg har fått en ny holdning til livet som jeg prøver å prente inni beinmargen min for å huske den for resten av livet mitt og ta den med meg. Men i natt fikk jeg meg en skikkelig smell altså! Jeg sliter med redigeringen av bloggen, og uannsett hvor mange timer jeg sitter å redigerer innleggene mine blir det ikke rett, tydeligvis. I gårkveld var jeg skikkelig trøtt etter en helt fantastisk dag her i heimen våres, og var egentlig sengeklar for lenge siden men ble sittende til 3 i natt med en frustrerende og sliten følelse inni meg. Jeg er vant med å drikke når alle typer følelser kommer til meg, men tanken slo meg aldri, bare så det er sagt :)
Jeg er lite teknisk når det kommer til redigering av blogg, for å si det mildt, men trodde jeg var god nok til å linke lovlig og rett. Men jeg skrev tilogmed feil navn på butikk i samtlige innlegg etter å ha jobbet mange timer med det! jeg oppdaget det ikke før jeg var ferdig med hele sulamitten av innlegg, og det er jo min egen feil når jeg skriver som en helt hele dagen, og fyller opp bloggen så ingen har grunn til å kjede seg :P. . Jeg vet det bare er en bagatell, og at det ikke er verdens undergang, men jeg er en kontrollfreak som setter lite pris på å miste den kontrollen jeg er så høy på meg selv att jeg alltid har! En ser liksom bare på setningene i dette innlegget at jeg lider av søvnmangel og hodet føles som bomull! Det er godt det er lørdag i dag, og at jeg ikke har store planene, for tviler sterkt på at jeg har noe å komme med i dag sånn rent fysisk :) sofaen og de store putene blir gode i noen timer fremover!
Herrelighet for en natt, det holdt rett og slett på å renne over for meg, men jeg føler natten viser at jeg nå klarer å stoppe de store ekle konsekvensene av å presse meg selv. Jeg gikk og la meg og sov noen timer og stod opp nå og tok igjen bloggproblemene mine med litt mer klarere hode. Ikke helt klart hode, men litt lettere :) jeg håper bare at dette ordner seg sånn at bloggen er som den skal! Det er viktig for meg at det er orden i rotet, og at bloggen fremstår som ryddig, fylt med nyttig innhold om mange forskjellige viktige temaer og at dere får masse bilder fra en hektisk men spennende hverdag herfra familien Flint :)
Mine foreldre synes denne bloggen er en kul greie, og involverer seg stort. Det samme gjelder min kjære, som stiller villig med tips og bildehjelp. Gutten har stil! Det skal ingen ta fra han! <3
Lørdagen våres skal nytes, med masse sunn og nyttig mat i kjøleskapet, og tenkte å lage middag til hele familien i dag som mange andre dager etter jeg sluttet med kong alkohol :) jeg har nemlig masse ferdige wokgrønnsaker som jeg har kjøpt på halv pris som må brukes i dag! I går hadde vi biff som min kjære endte opp med å lage fordi jeg var nede og ikke hørte han begynne på middagen. Planen var att det var jeg som skulle lage middagen, men jeg er glad det ble han! Helt nydelig var det! Med grønnsaker og ris. Det hjelper godt å dynge litt Peppes pizzadressing på salat og over det hele :P. Som jeg også kjøpte på halvpris, så nå har vi 3 bokser. Denne sparingen på mat har gått til hodet, men vi får det 3 dobbelte av prisen vi brukte på mat før, og da fortsetter jeg! Hvorfor ikke?
Jeg håper jeg får kjørt litt bil i dag også! Men skal bli uthvilt før, for trygg sjåfør skal jeg alltid være! Og jeg hadde aldri satt meg i bilen og øvelseskjørt så trøtt som jeg er i øynene akkurat nå. Viktig sak!
Været er regn og i natt har det blåst noe veldig! Det har jeg jo fått med meg med min våken/bloggenatt.
Jeg skal ta vare på meg selv nå! Hvile og få i meg mat. Blodplatene mine som skal være på 150-250 har sunket til 61, men legene er ikke bekymret for akutt blødning, men det tyder vell egentlig på at den harde steoridekuren jeg har sterke bivirkninger av ikke fungerer helt som den skal, men jeg gir den tiden den trenger, og krysser alt jeg har for at jeg er frisk når jeg er ferdig medisinert! 2 uker og 5 dager har jeg gått med nattesvette, vann i kropp og fjes og indre stress-syndrom med energi nok til 10 unger. Men jeg har brukt energien godt føler jeg på alle prosjektene, ellers hadde jeg gått fullstendig på veggene... hadde jeg ikke hatt alt dette som gir meg så mye!
Jeg vil takke dere for att dere leser historien min, og også nå mine venners historier. Jeg føler vi har viktige historier, som er så kritisk att får oppmerksomhet nå. Det er så mange kommunesammenslåinger, og så mye forandringer i samfunnet våres ellers nå. Det på tide at vi tar oss mange debatter om ting som ikke fungerer for oss! Vi som har opplevd ting kan råde, fortelle hva som ikke fungerer og hva som fungerer, kansje det kunne blitt bedre, reddet liv og gjort hverdagen til oss alle sammen bedre. Vi kunne levd i balanse med hverandre, og forstått og respektert hverandre. Nå høres jeg ut som en som preker moralen og jesus. Men det er så viktig for meg å motivere andre til endring i positiv retning, nå når jeg har klart dette selv. For det føles så bra! Håper det ikke blir masete, og jeg prøver å gjøre bloggen til en plass som ikke bare handler om rus og elendighet, men kjekke historier, og fremme mine nærmeste saker også. Ingenting gleder meg mer enn at Kasper nå får litt fokus på det som skjedde han <3 glad bloggen min kan hjelpe masse mennesker der ute, i ulike situasjoner :)

Gymgrossisten og barer til trening

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229