Min kjære datter er 16år gammel!

Contains affiliate links

Dette her er en emosjonell, stor dag for meg, og for henne.
Min kjære baby er 16år gammel, og jeg skriver dette innlegget med en så STOR og flott følelse inni meg av stolthet, lykke og jeg er så imponert over henne! Hun er så smart som ingen andre, reflektert, hun har ett så stort hjerte att jeg er bekymret for at hun tar over seg for mye av andres byrder bare for å være så snill som hun er.
Hun har sunne interesser, som meg selv da jeg var liten, så det håper jeg fortsetter nå når hun skal ut i de voksnes rekker. Hun er en aktiv person som fyller dagene sine med kjekke ting som er styrkende for en ung sjel <3
Jeg ønsker henne en fantastisk 16års feiring, og lykke til på ferden som jeg er helt sikker på blir positiv.
Lær av historien til mammaen din, vit hvor høyt jeg elsker og setter pris på deg. Så skal jeg være her i Måløy og bygge meg opp dag for dag, jeg skal pusse opp huset her så dere har en plass å besøke, og jeg vil alltid ha plassen til deg i livet mitt.
Jeg beklager for det som skjedde for 11år siden, men jeg kan ikke forandre det. Jeg kan bare vise deg hver eneste dag hvor høyt jeg elsker deg min kjære, og hver gang jeg ser ditt nydelige smil så tenker jeg på første gang du låg i armene mine etter 14 timer fødsel, jeg var så sliten at jeg sovnet, men våknet etter ett par timer. Det første jeg gjor da jeg våknet var å lete etter deg.
Jeg gikk innpå rommet dem hadde flyttet deg til å hentet deg. Jeg tok deg oppi sengen min og låg hele natten godt sammen med deg. <3 jeg fikk kjeft på sykehuset fordi jeg hadde sovnet med deg i sengen, men jeg visste du var trygg der du låg, klumpen min.
Fra første dag har du vært lyspunktet til mammaen din, og uannsett avstand, så har vi alltid hatt et bånd du og eg.
Eg huska alle gangene vi sovna ilag på sofaen etter en lang og lekfull dag, og vi sov så godt ilag vi. Eg va den einaste som klarte å roe deg når du va baby, da strøk eg deg over nesetippen din og bevegde på den grønne smokken, og du falt til ro hver eneste gang uten å lage noe styr for oss. Du var den snillaste babyen, og du har blitt den snillaste personen eg veit om. Du e so viktig for oss, og vi tenker på deg konstant, sjøl om det e mange år sia. Så e vi familie, og det er det som betyr noke.
Eg e so glad for at du har komt i den familien du e i, og eg elska dei for jobben dei har tatt på seg så naturlig. Dei har elska deg fra første dag, og det gjer meg ingenting at du har smelta inni en Anna familie som ikkje e oss. Du fortjener å finne roen der du er, så skal vi gjere alt vi kan for å være her for deg. Sjøl om tida blir altfor liten med deg, så nyter eg det til det fulle hver gang.
Eg elsker deg over alt på denne jord datteren min <3 det e meg og deg, uannsett kor vi e i verden!
Gratulerer med 16års dagen din, og lær av mammas historie. Ikke gjer dei feila eg har gjort, snakk med oss om du har problemer. Ikkje gå å dvel om det skjer noke, og aldri hold noke inni deg. Så skal alt gå bra, og du har ei strålende fremtid min skatt.

Besta og besten føler akkurat det samme som meg, men dei har hatt hodene klarere enn det jeg har hatt. Så dem har vært mer støttende, enn det jeg kansje har hatt muligheten til :)

Jeg skal hylle deg i morgen min datter <3 jeg skal være rusfri åpen og ærlig for resten av mitt liv. Jeg skal bowle og ha det morro, kunne ønske du var med <3 i morgen er dagen hennes , men jeg skriver innlegget i dag, og har fått godkjennelse av den godt voksne jenta mi


treningstightser fra gymgrossisten! I alle slags farger og fasonger. Bilde fra Atløyna også slenger jeg med! Annonsert innlegg . Gymgrossisten


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229