Kroppen min fungerer ikke på grunn av medisineringen!

Contains affiliate links

Kroppen min er ett merkelig sannasurium av en blanding med dårlig kosthold i fortiden, rusproblemer, og at jeg rett og slett ikke har tatt vare på meg selv og min kropp. Den er rett og slett ikke noe sterk og motstandsdyktig. Det kan hende det bare er gener også, og at ting ikke har noen betydning for hvordan den oppfører seg nå, men nå har jeg i tillegg medisinene mine som plutselig gir meg bivirkninger som jeg aldri har sett maken til! I går i dusjen merket jeg at jeg har markerte hofter, sånn skikkelige. Jeg har muskler i føtter som aldri før, og dem er så markerte at lårene nesten sprenger. Jeg har ikke lagt merke til dette før nå, så dette er forandringer som kommer kjapt. For jeg dusjer jo en del, så jeg ville jo ha sett det (bare for å konstantere att vi har dusj i kjelleren vi bruker). Men disse forandringene overassker meg, siden de kommer bardust og kraftig.
I dag så klarer jeg nesten ikke å gå! Nei altså.. jeg våknet og røyste meg, og da kjentes det ut som anklene mine brekker av.
Det er kjempeubehagelig, mer ekkelt enn vondt. Og jeg mistenker att dette er den medisinen jeg tar som gjør det.
Det har vært snakk om at jeg har en type gikt, for det går i hele slekten min, men jeg kan ikke forstå at det skal komme så kjapt over meg i beina som dette, med dette været vi har nå :) jeg har før slitt med ben og smerter etter dette dem tror kan være gikt, men har fått beskjed om at jeg da må ta masse prøver for å finne utav hvilken type det er, og dette ble komplisert.
Ekkelt er det iallefall å våkne å røyse seg og nesten falle fordi anklene svikter!
Nok om den stakkars kroppen min som ikke har fått sin pleie på 32år.
Nå er det forandring i tidene, og matlysten er tilbake! Jeg er aktiv i hverdagen (kansje litt for mye til tider), og jeg holder meg positivt innstilt til livet generelt :)
Jeg føler bloggen her er en portal for meg der jeg kan tømme meg for negativitet, ikke det at jeg ønsker att denne skal bli så trist og nedfor. Men jeg får mye bra utav den, da jeg er ferdig med sakene når jeg har postet innlegget mitt :). Jeg har tatt opp mange ting som har plaget meg oppigjennom tidene, og det er som byrdene bare forsvinner fra skuldrene mine. Dere har blitt min psykolog! Om dere vil eller ei, og jeg er glad dere tar den oppgaven, og veldig mange kommer igjen og igjen for å lese at jeg lufter tankene mine om veldig masse forskjellig som jeg brenner for. Det takker jeg stort for! Jeg kjenner varme for dere, og jeg har stor tro på menneskeheten. Jeg har liten tillit til folk generelt, men føler at den kan bygges opp nå, nå når jeg ikke har rusen som holder meg tilbake når det også kommer til dette.
Jeg er frisk på tross anklene og en natt full i frustrasjon med redigering for å få dette riktig, men jeg tror jeg gjør en feil.
Jeg har invitert venninna mi med barn på bowling i dag, jeg trenger noe å gjøre på i dag og det passer perfekt å ha en lørdag med barnelatter når jentungen min har bursdag der hun bor, og blir hele 16år! Jeg er så stolt! Og hun sier hun er stolt over meg også, det gjør bare noe med meg! Hun beveger meg, hun rører meg, og hun gir meg mer glede enn jeg nesten kan kontrollere. Gjør det verdt å leve å ha slike barn <3 fatter ikke hva jeg har gjort rett i livet for å fortjene å ha en slik datter i livet mitt <3 jeg har vært veldig heldig, som fortsatt har lov å ha gleden av henne i mitt liv, med hennes velsignelse har jeg stor tro på både hennes fremtid og min egen <3 vi skal finne på mye sammen, og vi har så mange år på å bli enda nærmere hverandre. For nærme har vi alltid vært, ett unikt bånd som aldri blir borte. Vi er biologisk familie, og det er ingen som kan ta fra oss.. lik i faktene er vi også, så vi har det veldig morro når vi først får tid sammen <3 jeg elsker deg, og ha en fantastisk 16årsfeiring <3 mamma sitter her rørt, og med tanken på du som baby i mine armer etter en lang fødsel flagrer igjennom hodet.

Gymgrossisten har alt til trening, og her er en behagelig sportbh, så en holder på plass saker og ting under trening! Slenger med bilde av meg og vennen min også . Annonsert innlegg.

Liker

Kommentarer

TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Gratulere så utrolig mye me 16 års dagen til din datter🎉 Ønsker deg en kjempe flott lørdag, kos deg masse😊
nouw.com/therockinkchick
Tilbaketilhverdagen
Tilbaketilhverdagen,
Tusen takk gode du <3 ha en fantastisk helg kjære <3
nouw.com/tilbaketilhverdagen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229