Kjøpt brukt nytt, og spart mye penger!

Contains affiliate links

Disse 4 tingene har vi kjøpt oss på https://www.finn.no/ eg har solgt noen ting som bare har blitt liggende her og av og som andre kan ha gleden av! Over tid har vi hatt mulighet til å kjøpe oss det vi ønsker oss, og det føles så mye bedre å kjøpe ting brukt og billig! Jeg vet ikke hvor mye dette ville kostet oss å kjøpt nytt, men vi har lagt ut veldig lite i forhold! Jeg bruker Finn.no til alt når jeg skal ha noe, tilogmed bil :)

Har aldri brukt det noe særlig før, men når vi nå skal igang med å tømme loftet for ting, så vil jeg nok finne masse som kan legges ut og fås ut av huset :) min kjære har fått seg en billig PAD også, så her er det stor glede i heimen :)
Hva er vitsen med å bruke masse penger når man får ting billig og enkelt på nettet, brukt ja. Men jeg har ingen dårlige erfaringer med kjøpene jeg har gjort, og folk er veldig hyggelige der ute!

Eg har også en forkjærlighet for https://c.mtpc.se/tags/link/2071836❤️ Ellos og https://c.mtpc.se/tags/link/2071841 Boozt Når det er klær eg skal ha meg. Men bruker Cubus her i polljen mest 😊

En butikk jeg også bruker på nettet er https://c.mtpc.se/tags/link/2072991! Her har dem masse ting som en ikke får kjøpt her :))

gymgrossisten for trening! Dei har ALT!


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229