Hei!

Contains affiliate links

Jeg er da Monica og er 32år gammel! Jeg er forlovet med verdens beste skapning og jeg har to barn på 16år og 13år som betyr alt i verden for meg ❤️ eier eget hus i en liten by på Vestlandet som heter Måløy og til vanlig jobber jeg på kiwi men er sykemeldt.
Barna mine er plassert i fosterhjem, og det har dem vært siden den eldste var 5år gammel men jeg har hatt god kontakt med dem siden den gang og har ett fantastisk forhold til dem som jeg setter umåtelig pris på! Det er ikke alle som er like heldige som Oss i en slik situasjon så er evig takknemlig.
Jeg har hatt mine motganger oppigjennom tiden og hadde en godt lest blogg på blogg.no som het deiligerjorden.blogg.no men den ble slettet da jeg var inaktiv og jeg mistet ALT 😏 der tok jeg opp hele fortiden min med rus, mobbing, og andre vanskelige tema så er veldig trist å miste det, men da må en bare røyse seg på beina og starte på nytt! Det er iallefall mitt motto i livet ellers og det har virket ganske bra for meg!
Gleder meg til å dele hverdagen med dere på godt og vondt og lover masse av begge deler da jeg for tiden er omtrent sengeliggende med knekt rygg og nylig fått en blodsykdom, men det kommer i neste innlegg 🙂Sko fra ellos nedenfor på bildet. RÅÅÅÅÅSA i min stil fra Puma!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229