Efter ytterligare pinsamt snörvlande o hostande rummet bredvid, samlade jag mig mod nog att bjuda på kaffe. Å gott var väl det, trevlig målare har vi fått hit!

Nu ska jag snörvla vidare med näsduk i ena näven o en calippo i andra näven framför senaste avsnittet av Bron!

Ciao.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag avskyr att snyta mig offentligt, det är en av de värsta sakerna som finns. Idag känner jag mig riktigt obekväm hemma då jag fortfarande är sjuk; nyser, snyter, hostar o äcklar mig allmänt med röd näsa o svullna ögon. Så har vi målaren här, egentligen har jag lust att bara skjuta upp det o få äckla mig ifred men då vet vi ju inte när vi får det gjort. Så som det inte vore tillräckligt med att må riktigt jvla bläää så måste jag känna mig riktigt nasty framför en främmande människa...

Nä det är ingen bra snörveldag idag, återkommer!
Ciao

Likes

Comments

Halloween blev inte riktigt som jag tänkt mig. För det första så fick Jocke jobba vilket han inte skulle gjort egentligen enligt hans första schema men han och en kollega bytte helg. Sen blev jag sjuk i fredags och har legat med 39,5 graders feber sedan dess, trodde verkligen att jag hade klarat mig från att bli sjuk när mamma var här jag annars brukar jag blir sjuk direkt på grund av mitt dåliga immunförsvar. Har därför inte varken känt eller orkat bloggat de senaste dagarna. Idag har jag i alla fall inte lika hög feber vilket är skönt. Imorgon måste jag gå upp tidigt för att en tapetserare/målare kommer hit vi ska tapetsera om i vardagsrum och kök, måste därför orka med att plocka undan lite grejer då våra balkongmöbler står inne i vardagsrummet pga balkongrenoveringen. Dessutom kommer nog arbetarna som jobbar med balkongerna börjar borra vid åtta som vanligt, ganska skönt att jag har fått sluppit det i helgen när jag mått som sämst..

Likes

Comments

Precis kollat kvällens PH, inget program som jag följt tidigare år men nu känner jag att jag inte har något direkt för mig. Synd att Adrian åkte ut förut, han gav mycket till programmet. Störde mig som fan ett tag men samtidigt så är det ju ett spel som behöver drama annars är det ju inte roligt att kolla på. Som tur är så har ju Mehdi, som tidigare låg i Adrians skugga klivit fram. Men att han tog ut Hermansson och Jennifer tyckte jag va riktigt tråkigt. Jennifer är ju störthärlig, säger precis va hon säger o tycker men på ett sätt som bara är gött att höra på. En riktig citatmaskin som nån skrev 😃👌! Ser fram emot nästa vecka!

Idag åkte mamma hem strax efter 12. Brukar tycka att det är ganska lagom med 3 nätter men nu när hon varit sjuk så har vi inte kunnat umgås lika mycket som vi brukar när vi ses, det var ju igår då med bion o så. Är ju inte superlångt kvar tills vi ses nästa gång så det är ju skönt att veta iallafall. Åkte en sväng till M efter och kollade lite American Horror story, måste säga att Gaga spelar ju riktigt bra i rollen som The countess, tror nästa avsnitt skulle komma imorgon.

Nu blir det att krypa ner i sängen, godnatt! Ciao.

Djungelvrål Mamma o min älskade busvovve!

Likes

Comments

Idag var jag o kära mor iväg till Heron City en sväng. Käkade lite, shoppade och gick på bio. Såg på "så ock på jorden" som är fortsättningen på Kay Pollaks "så som i himmelen"..

Medelåldern i biosalongen innan jag klev in låg väl runt 65-67, vilket kanske inte är så förvånande på en svensk "budskapsfilm".

Filmen har ju som sagt ett väldigt starkt budskap om att man ska tro på sig själv, vilket tyvärr inte många människor gör. Blir ju lättare om man har någon bakom sig som tror på en. Men är man där själv, får höra att man är värdelös o inte är något av värde då är det ju lätt att börja tro så också. Fast i slutändan så är det ju du själv som bestämmer exakt hur o vem du är.

Tyckte att filmen var bra, men första filmen är bättre, så den får väl 7/10 av mig. Sorry om texten kanske blev lite rörig, skyller på min trötthet!

Likes

Comments

Idag kom min mamma hit och ska stanna ett par dagar, känns supermysigt då vi knappt ses längre sen jag flyttade från Göteborg. Var lite närmare för oss att åka då, nu har restiden med tåg ökat ca 2 timmar..

På tal om ketchup, när sambon och jag var på Gran Canaria i somras så hade de supersnygga brickor på borden som jag gick och suktade efter. Det visade sig att de var från Mio i Sverige (toppen!! Då kan jag köpa mig en när jag kommer hem, tänkte jag) dock hade de utgått ur sortimentet MEN idag hittade jag en liknande bricka fast storleken mindre - på Bauhaus av alla ställen! Vi var egentligen där för att kolla på heltäckningsmatta men den vi ville ha var slut. Får se om jag tar någon snygg bild imorgon på brickan så ni får se 😊

Gjorde en fräsch asiatisk inspirerad lax till middag med pak choi & lite annat smarro. Alla runt bordet blev nöjda iallafall! Bild från insta (vet inte hur det blir riktigt på en webbläsare med kvalitén o så)!

Ciao!

Likes

Comments

Jaa nu ska jag alltså prova på att blogga igen, har ju startat upp en del bloggar genom åren. Samma som att jag hade ett tiotal dagböcker som liten.

Tycker att det kan vara så roligt att gå tillbaka och se vad man gjorde och hur man såg ut för några år sedan. Självklart är det ju även roligt att få läsare och då kanske kunna inspirera eller hjälpa någon!

Mitt namn är Elin och jag är 22 år, bor tillsammans med min sambo och vovve i Haninge (STHLM) mer ön så tänker jag inte skriva just nu, ni får lära känna mig mer genom bloggen. 😊

Ciao!

Likes

Comments