Syksy saapuu - Ratkaiseeko asenne kaiken?

Viimeisin blogi postaus "Lapset ja lapsettomuus " sai aikaan totaalisen palaute ja kommentti vyöryn. Tunteet nousivat pintaan yhtä voimakkaana kuin syksyn sateetkin. Myönnetään siis rehellisesti, että kyllä tippa tuli yhä uudelleen silmäkulmaan niitä lukiessa - kiitos. Rehellisesti sanottuna hieman aluksi pelkäsin lukijoiden reaktiota, mutta onneksi olin rohkea ja tein sen. Yllätyksekseni tulikin vain niitä kannustavia ja kiitollisia kommentteja teostani sekä siitä, että annoin rohkeutta myös muille. Tässä huomataan, että asenne on se mikä ratkaisee - aina.

Samoin koen tämän syksyn suhteen. Pidän syksystä todella paljon, vaikka samaan aikaan pimeys ja sateet hieman ehkä ahdistavat. Mutta tänä vuonna ei harmita lainkaan niin paljon kesän loppuminen, sillä olen asennoitunut ja varustautunut kerrankin oikein! Haaveilin keltaisesta sadetakista ja tyylikkäistä kumppareista. Sadetakkia en vielä ole löytänyt mutta kumpparit kylläkin. Elämäni ensimmäiset kumisaappaat, jotka olen ostanut. Ensimmäiset myös, jotka vedän jalkaani riemuissani ja omalla tavallaan ylpeänä.

Olen niin innoissani näistä, että huomasin sponttaanisti hyppääväni eilen aamulla vesilätäkköön. Instagramin seuraajat saattoivat bongata tämän myös mystorystä, sillä tein sen vielä toisenkin kerran kuvatakseni sen sinne. Ehkä lapsellista mutta siitä tuli hyvä mieli! Laita mun instagrami seurantaan, niin pääset kärryille mitä arjessani oikeasti tapahtuu. Jos innostuit kumppareista niin ne löytyy täältä!

Muista hyödyntää alekoodi: SUPERV30 (voimassa tämän viikon)

Oletko sinä valmistautunut jo syksyyn?

Yhteistyössä: Vamos kenkäkauppa

Tykkää-merkinnät

Kommentit