Som ni kanske märkt så har jag inte bloggat på ett bra tag då jag har haft en lång paus och verkligen funderat om det här är något jag vill fortsätta att göra.
Men jag har nu bestämt mig för att sluta blogga då jag inte har kvar den tiden eller motivationen.
Jag brinner liksom inte för det längre.
Vi kanske ses någon gång i framtiden men tills dess får ni ha det bäst, kram ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Igår var vi som sagt på Bränslan och hoppade. Bella förvånade oss alla med att hon bokstavligen SPRANG in i transporten! Alltså va? Det är inte min gamla Bella. Såå nöjd over lill prinsessan! När vi kom fram till Bränslan så skulle vi lasta ut, och min gamla Bella brukar ju ha extremt bråttom att backa ut. Men nu stod hon lugnt i transporten när vi tränsade henne och när vi öppnat bommen så backar hon ut långsamt och säkert. 

När vi skulle hoppa fram så var hon väldigt skvettig av sig, hon var rädd för en av långsidorna så hon stack gång på gång när vi skulle hoppa en linje på den långsidan. Jag blev såklart besviken på henne eftersom hon inte ens lyssnade på mig. Sedan började vi hoppa "på riktigt". Hon levererade verkligen på topp! Alltså hon var super fin och vi fick en super känsla inför imorgon!! Hon förvånade oss ännu en gång när hon på samma sätt lastade sig själv på hemvägen. Och samma avlastning, lugnt och samsat backade ut. 

Mamma glömde som vanligt att filma, vilket var super synd för hon var verkligen dröm på slutet när vi hoppade bana. Det jag ska tänk på nu till helgen är att jag inte får släppa stödet i munnen innan hinderna, vilket jag har en tendens till att omedvetet göra. Och hon är så pass känslig så då stannar hon då hon blir osäker och inte vet vad hon ska göra. 

Ponnyn som aldrig slutar förvåna & leverera <3 

Likes

Comments

I övermorgon sitter jag i en bil påväg till Älvsby Ryttarförening, till min och Bellas DEBUT!! Jag är anmäld till både lördag och söndag. Så ikväll så är det sista hoppträningen innan helgen! Jag är verkligen sååå taggad, så jag hoppas att hon hoppar som en gud ikväll så vi får en bra känsla inför Älvsbyn. Vi ska hoppa på Bränslan banan, så det blir lite variation och så får hon även åka transport, vilket är nyttigt!! Så det blir super kul. 

kram

Likes

Comments

Som jag skrev i tidigare inlägg så skulle jag vart med och tävla på LRK nu i helgen, vilket jag var så sjukt taggad till! Men licensen han inte komma så vi var tvungna att stryka den tävlingen..
Det som var mest surt var att det gick såå bra på hoppträningen i torsdags och att licensen kom igår klockan 12.00 och jag hade behövt få den kl 07.00!
Men nu om ingenting kommer emellan så taggar vi om till Älvsbyn nu i Juli, vilket jag ser så mycket fram till💗
Livet är orättvis, så är det bara.

Likes

Comments

Idag var jag och Bella på dressyrträning för min ena dressyrtränare, Camillla.

Bella var så SJUKT fin!! Vi hade verkligen en WOW känsla. Hon jobbade så fint under sig och lyssnade på exakt allt! Hon har aldrig vart så fin på en dressyrträning, aldrig någonsin. Jag blir så glad över hennes framsteg. Nu ser vi verkligen skillnad om man jämför nu med när hon kom till mig. Bella var inte utbildad i dressyren något alls när hon kom till mig. Hon kunde verkligen ingenting inom dressyren och hon visste inte vad form betyder. Hon var en ren hopponny! (vilket jag sökte också). Men med tiden så började mitt dressyrintresse växa fram och då fick vi börja träna upp både mig och henne i dressyren. Och det har bara gått framåt!! Snart är det dags att komma ut även på dressyrbanan.

Nästa dressyrträning ska jag se till att någon antingen filmar eller fotar :) 

Hon är bäst min lilla prinsessa, hon är verkligen en på miljonen och jag älskar henne mer än ord kan förklara.

Likes

Comments

​Detta blir ett kort inlägg eftersom det inte är så mycket att skriva om..

Igår hopptränade jag, Jossan och Julia på ridplanen. Tanken var att bara hoppa lite mindre hinder och känna på henne inför LRK´s hopptävling som jag troligtvis ska vara med på. (hinner hoppa en gång till innan tävlingen). Men vi höjde lite grann då Bella var hur fin som helst! Hoppade mellan 75-80, vet inte riktigt exakt vad dom höjde till. Bella var som sagt hur fin som helst och levererade på topp!! Allt kändes super, bästa B. Så nu taggar vi om till nästa hoppträning och till våran troligtvis första lokala hopptävling!! 

Varför vi inte redan ställt upp på lokala eller regionala tävlingar kommer i ett enskilt inlägg. 

Likes

Comments

Jag vet inte vart jag ska börja?

Idag var det skolavslutning på min skola. Vädret var verkligen inte med oss, det spö regnade. Men bortsätt från vädret så är jag både glad och så ledsen att jag nu slutat på min skola. Vi har alltid tyckt att vår skola är sämre än andras, främst skolmaten! Men nu när vi gått skilda vägar och slutat på skolan så erkänner jag, det är en så fin skola. Det var extremt jobbigt efter skolavslutningen när vi samlades i klassrummet och min lärare skulle tacka oss för alla dessa år. Även jag fällde många tårar idag. Det var jobbigt, riktigt jobbigt.

Jag vill tacka alla i min klass som stöttat och alltid funnits där i dem här 7 åren, ni betyder! Och sedan även mina lärare i dom olika ämnena, ni har lärt mig så mycket mer än vad jag trodde..inte bara om skolarbeten, utan också om andra saker här i livet.


​TACK.

Likes

Comments

Förra veckan på söndagen flög min familj och två andra familjer till Grekland, Kreta. Det är även anledningen till att det inte har kommit ut något blogginlägg då wi-fit var riktigt segt på vårt hotellrum. Vi var på Kreta i en vecka. Det var 30 grader varmt, vilket var sjukt skönt när det var storm hemma i Sverige. Kortfattat har vi haft det bäst! När vi kom tillbaka till Sverige fryste jag så mycket att jag nästan skakade, haha. Jag saknar Grekland redan, det var så bra där. Fick även en bränna, typ första gången i mitt liv haha. Har alltså riktigt svårt att få färg. 

Kommer komma upp några bilder från Grekland så snart som möjligt. Ha det bäst <3

Likes

Comments

​Dom två senaste ridpassen har Bella vart så fin!! Hon levererar till 1000 just nu. 

​Torsdag: ​red barbacka-dressyr på ridbanan. Hon var hur fin som helst, verkligen dröm. Hon jobbade fint under sig och gick i form. Hon var så avslappnad och följsam!

​Fredag: ​red ut i alla gångarter på slingorna i skogen. Bella var kvick och framåt. Sedan jobbade jag henne på ridbanan i cirka fem minuter, bara för att få tillbaka henne och känna så hon lyssnade. Efter det så for jag ut på våran "terräng slinga" där vi har några små terräng hinder. Bella vart SÅ busig! Hon gjorde ett x-antal luftsprång och bockade innan hinderna, hihi. Sen red jag till ett sandtag som ligger vid vårat stall så jag klättrade upp där. Det var väldigt brant så Bella fick jobba rejält med framförallt bakbenen. Jag personligen tycker att det är super bra träning för tex. hopphästar. Efter det så skrittade jag av henne, länge i skogen.  

Sedan måste jag bara tillägga att för någon vecka sedan red jag ut och så mötte jag en barnfamilj. Barnet hade precis lärt sig cykla utan stödhjul, alltså var hon inte så gammal. Hon cyklade framför sina föräldrar som promenerade. När hon fick syn på mig och Bella så hoppade hon av cykeln direkt och började leda den (utan att föräldrarna hade sagt åt henne att hoppa av, för hon kan skrämma hästen). När jag kom fram till barnet så sa hon.: "hejsan"  jag svarade "hej" barnet fortsatte.. "vilken fin häst du har" "åh tack så mycket" svarade jag, "nu ska jag fortsätta, men jag önskar dig all lycka till" och så cyklade hon iväg. Det gjorde min dag! Jag kan inte ens förklara med ord hur glad jag blev. Och vilken uppfostring. Helt underbart! Det fick mig att vela bli en bra förebild till mina barn i framtiden. Tack för att du finns! Det är sånt här som värmer lite extra i hjärtat. Vilken unge, och vilka föräldrar! 

Wow!! 

Likes

Comments