Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

1. Massera. Att massera din hårbotten 5-10 minuter per dag är inga problem. Massagen hjälper till att öka blodflödet i din hårbotten. Detta stimulerar även hårsäckarna och de kan på sikt leda till att hårsäckarna producerar hår fortare.

2. Ta hand om ditt hår. Det håret på ditt huvud är det ända du har så var rädd om det och ta hand om det. Tar du inte bra hand om det kommer dina hårstrån brytas av.

3. Ät protein. Kärnan i hårstrået består av kreatin vilket man kan säga är som en sorts protein. Ifall din kropp får mycket protein så producerar dina hårsäckar även dom mer protein till hårstrået.

4. Vitaminer och hälsotillskott. Vill man att håret ska växa så är B-vitaminer väldigt viktigt.

5. Borsta inte håret när det är blött. Det sliter något fruktansvärt på håret, är det panik så red hellre ut håret med hjälp av fingrarna.

6. Ricinolja. Ricinolja sägs hjälpa håret att bli starkare och även växa mer. För många har denna oljan funkat bra, dock är det från person till person.

7. Vårda håret rätt. Balsam bör användas vid varje tvätt av håret och inpackning vid varannan. Regelbunden klippning av topparna, det gör att hårstrårna mår bättre.

8. Undvik att styla ditt hår i onödan med tillexempel plattång, locktång eller hårfön. Detta är tre sätt att verkligen förstöra sitt hår på. Vill man ”göra sig fin” med hjälp av dessa värme verktyg är det värmeskydd som gäller.

9. Fläta håret när du går och lägger dig. Du kan även sätta upp det i en lös toffs eller knut uppe på huvudet när du sover.. Det är för att håret inte ska trassla in sig i varandra eller slitas av under natten. När du sätter upp håret så var noga med att inte använda toffsar med metallspännen på, det sliter en del på håret.

10. Tvätta inte håret för ofta. Var tredje dag räcker. Håret behöver sina naturliga fetter.

Likes

Comments

Svarta hattar- Jag har börjat älska dessa hattar (på bilderna tex) riktigt mycket på senaste tiden och tycker det är grymt snyggt! Så detta är ett måste som jag ska skaffa mig!

Converse- De här skorna går ju inte att tröttna på!! Har dock börjat gilla de låga mer än de höga varianterna så det skulle jag behöva skaffa mig..

Smala ringar- Hur snyggt är det inte att ha massa olika smala ringar på fingrarna som på bilderna här nedan?? Jag dör för detta! Detta är också ett bland mina måsten som jag ska införskaffa mig!

Likes

Comments

Likes

Comments