​idag är det inge kul, I natt hade jag en mardröm, precis som Fredbear på bilden. Vill bara gömma mej idag, Fuck life, vill läggas in på sjukhus men hur blir det med Uppsala då? Uh..Hoppas tisdag blir bättre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

vad fan är det som händer?

Jag tror mitt @ har  ny kärlek och jag känner mig så extremt körd, mitt liv är kört,,allt är kört. Kan nån stoppa mig innan jag gör nåt dumt jag kommer ångra...jah älskade verkligen h-n,, det ända jag tänker på är h-n. H-n får tycka att jag är världens tönt som har kvar känslor för h-n. Ville bara skriva av mig 

Likes

Comments

Jag orkar inte mer..kommer aldrig få uppleva kärlek, sex eller närhet, jag orkar inte leva..mitt x har lämnat mig..det enda jag upplever är blod, tårar och smärta. Mitt hjärta orkar inte..

Likes

Comments

Mår jättedåligt just nu, hur ska jag kunna orka till uppsala..jag orkar inte seriöst..jag trodde h#n älskade mig, jag var en idiot..vill skada mig men jag försöker stå emot..

Likes

Comments

​Hej hej hemskt mycket hej. Jag mår bättre å har slutat röka, jag snusar istället. Livet går uppåt men måste sluta dricka alkohol, har blivit en sån fettis så jag ska börja på gym, jag väntar på svar från uppsala. Vill börja med testosteron nu men det är bara å vänta. Har en bra vän i Gävle som hjälper mig med måendet. Bye bye nu ska jag lyssna på Raubtier. 

Likes

Comments

Hur länge ska min depression sitta i? Jag undrar, har faktist börjar må bättre, ett vanligt tecken på att man börjar må bättre är att man drar ner sig i helvetet varje fucking djävla gång man blir ledsen. Jag har slutat rökt men känner att jag vill röka, sist jag rökte det var på fest, jaja, fest-röka ibland. Och nu är det dax att dra ner på supandet åxå för att kunna få min förändring från tjej till kille 100%, jag är 50% kille. altså 50% Erik och 50% Ida, men Erik vill vinna, Erik ska kämpa. Jag vill vara migsjälv. Jag heter Erik och bor i Trönö så är det fjollor.

Likes

Comments

Jag ligger i sängen å plågas av massa känslor, jag tänker aldrig mer bli kär, man förlorar kontrollen helt, om nån inte vill dejta längre så går man från exhaust till superLåg, lika låg som fan själv. Jag dyrkar djävulen för att mår bättre, Baphomet hjälper mig, men det blir fan inte bättre säger min vän, suck.. Orkar inte leva mer känner jag...Livet är hårt som ffan 👎 

Likes

Comments

Haj bloggään. Erik här, har haft lite jobbigt med fruntimmer hit å dit, jag hoppas jag träffar på nån så man kan få suga lite röv på nån, är så sex-sugen, vill ha ett berg och inte ett litet träd, jag älskar kraftiga fruntimmer. dom skuggar på sommaren och värmer på vintern. Raggarns citat. 

Likes

Comments

Min liv suger röv, gillar inte mamma ibland, jag super om jag vill, våga inte lägga dej i mitt liv, när jag flyttar hemifrån så kan jag supa hur mycket jag vill, ska ringa soc nån dag åxå. Känner mig fängslad hemma, jag går ut på krogen ibland, det är as-kul, dricka och dansa och ha kul med folk, så ska livet vara. 

Likes

Comments

Vad fan gör jag, livet är så hopplöst, Ringer nå psyk tror jag, orkar inte leva mer, fucking jävel...blodet rinner på armen...känner smärtan, den bränner mej.

Likes

Comments