Som med mycket annat (trädgård, sovrum etc...) är det omöjligt för mig att bestämma mig för en stil som passar mig bäst, jag blir inspirerad av nästan alla olika stilar. Därför blir det att jag, när jag fönstershoppar till mitt framtida kök, planerar mycket att köpa, saker som inte ens matchar. Min beslutsångest angående framtida inredning stoppar dock inte mig från att kolla runt på kök hemma hos designers (jag är inte hemma hos dem, de lägger ut bilder på sociala medier) med mera och avundsjukt drömma om att jag bodde så jag med.


Tillbaka till det med att fönstershoppa. Varje gång jag är inne i stan, oavsett om jag är själv eller med en kompis, går jag in i någon sorts inredningsbutik eller en affär som säljer köksprylar. Finns det något jag kan titta på hur länge som helst är det köksprylar. Jag är galen i formen på smegs grejer, kommer lätt skaffa ett av deras kylskåp i framtiden. Även om rosa kanske inte är min favoritfärg på deras prylar så kan jag inte låta bli att stanna till lite extra när jag går runt i affärerna. Min favoritaffär, som jag verkligen älskade, är Illum Bollinghus. De hade en butik vid Kungsträdgården men TYVÄRR är de inte kvar där, de finns istället i mall of Scandinavia nu mer.

En sista sak, som inte har med dagens inlägg att göra är att jag nu läst igenom mina senaste inlägg ch insett den bedrövliga grammatiken och stavningen. Så här är det: jag är inte dålig på att stava, däremot är jag helt värdelös på att skriva på dator och det är det som förstör och dessutom läser jag inte igenom innan jag lägger upp. Hejdå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag kan ju inte låta bli att älska färgen GUL!! För mig symboliserar den sommaren vilken jag tycker är den bästa årstiden by far. Och ibland när höstmörkret är lite överväldigande kan man behöva något färgglatt för att liva upp tillvaron lite. Dock är man ju olika, jag till exempel skulle aldrig inreda med mycket gult eftersom jag gärna håller mig till naturliga färger eftersom jag vill bli nedlugnad, inte upplivad hemma men som sagt, man är olika. Däremot har jag faktiskt pälsjackan på första bilden, den jackan är mitt sätt att inte gå vilse i vintermörkret.


Jag måste bara prata lite om gubistolarna (finns på Royal design), alltid älskat, dock ännu mer loungestolarna är matbordsstolarna måste jag säga. Tyvärr kostar en beetle loungefåtölj svindlande 16095kr så jag får vänta lite med att skaffa en sådan tills jag blir miljonär, då ska jag även flytta till Barcelona.

Kudden är också så söt, och elefantmönstret finns även i många andra färger, bara att gå in och kika på svenskt tenn. Ingen av färgerna är min favorit, jag gillar alla men jag ska nog köpa en till mitt rum, när det blivit uppgraderat, antingen i grå, brun eller ljusrosa. Kuddarna kostar 1200 och finns att hitta i deras butik på strandvägen.

Likes

Comments

Inredning

Tro mig, jag vet! Man tänker att, denna gång ska jag hålla det rent oc snyggt, till vars pris, det kan väl inte vara så svårt? Men så går tiden och efter ett tag är man tillbaka där (jag är där nu) att man tänker, när blev det såhär? I mitt fall är kläderna den stora boven, klädpaniken på morgonen resulterar mer än sällan i ett stökigt rum. Jag skulle nog inte kunna hålla det som på, framförallt garderobsbilderna, ovan. Faktum är att jag har en (älskad) pax garderob (Ikea) som jag har lagt ner hela mitt hjärta i och designat själv men ÄNDÅ blir det stökigt direkt. Samtidigt har jag vänner och familjemedlemmar som inte står ut om det ligger så mycket som ett örhänge framme och ser till att plocka bort det direkt. Tja, alla är väl olika- var glad om du är en sådan som har det stämt och snyggt hemma, det måste vara fundamentala genetiska skillnader på oss.

Oavsett hur bra eller dålig (dålig) jag är på att städa går det inte att förneka att smart förvaring och smidiga förvaringslösningar är bland det bästa jag vet. Jag kan sitta på Pinterest och titta på lönnlådor och dragdörrar i timmar och drömma om den organiserade personen jag aldrig kommer bli. Om ni också är som jag, varsågod, här har ni lite ögongodis ni med. Rösta förresten gärna i omröstningen!!

Vi ses imorgon!

Likes

Comments

För länge sedan såg jag en bild på Instagram, någon hade broderat (denna design) på sin jensjacka och jag tyckte det såg riktigt fräckt ut så jag sirade bilden men glömde bort den. Några veckor senare, här om dagen, scrollade jag igenom mina sparade bilder och kom över bilden på den broderade jeansjackan och bestämde mig då för att göra samma sak. Så det gjorde jag. Det tog hela söndags men det var det värt, jag blev riktigt nöjd med resultatet faktiskt och jag blir lite ledsen över att det är höst nu för att det är liiite för kallt för att ha den men jag får vara tålmodig och vänta till våren:(( eller så får man väl frysa lite, det kan väl vara där det? Stor shoutout till Brianna Marie @artbybrix3 på Instagram vars design jag rätt och slätt kopierade. Hon är tatuerare från new York och tänk vad coolt om någon har vet att få denna design tatuerad, och så har jag den på min jacka. Jag gillar verkligen designen, den känns som ett samarbete mella Warhol och Da Vinci, sofistikerad take på "creation of Adam" haha if that makes any sense.

God natt!

Likes

Comments

Så här är det: för ett och ett halvt år sedan gjorde jag om mitt rum TOTALT. Jag målade om, skaffade ny garderob (kommer prata mycket om den) och, ja, bytte ut nästan allt i mitt rum. Och misstolka mig inte, jag älskar mitt rum MEN på den tian visste jag inte riktigt hur jag ville ha den (Bohemiskt/gråskala/nordisk design osv osv) så det blev ingetdera. Det genomgående temat blev vitt, metall och ljust trä vilket jag förvisso älskar jättemycket trots att det inte är så väldigt personligt, men nu ska det bli ändring på det!!

Jag har satt ihop ett litet collage på nio olika bilder som jag hämtar inspiration från och för att visa er lite hur jag tänker, vilket tema jag vill ha i rummet.

Tofflorna. Oj oj oj min kärlek till tofflor och mysiga strumpor, jag hade ju inte klarat mig utan mina älskade tofflor under vintern och dessutom är de där ulltofflona så fina och passade så bra in i collaget:)

Ljuset. Tända ljus är också väldigt mysigt och gör förvånansvärt mycket, tänd ett ljus och diin dag går från dålig till ok det kan jag garantera!

Renpläden. Alltså FÖRLÅT för denna, jag kommer aldrig någonsin köpa en renpläd om jag inte är 1000% säker på att renen levt ett bra liv blivit omhändertagen jag lovar. Dock kunde jag inte låta bli att ta med den i kollaget då de är så förbannat fina, jag drömmer om en ändå.

Chunkypläden. Jag har förälskat mig i dessa plädar bara de senaste dagarna, hur kan man låta bli att förälska sig i dem. De är så otroligt fina och shoutout till @chunkyhanna som tillverkar dem i många olika färger och säljer på sin Instagram, en dag ska jag köpa en.

Fairy lights. Om du känner mig vet du hur mycket jag älskar fairy lights. De gör, precis som tända ljus jättestor skillnad,ännu mer skillnad. Dessa ska jag verkligen köpa fler av både små och stora lampor på slinga. Jag kan lova att jag kommer skriva mycket om fairy lights för jag är hooked, min plan är att köpa och hänga runt över hela mitt rum och alla andra rum i huset för den delen.

Pallen. Tycker jag passar in i det lite lantliga/mysiga temat.

Kudden och sängarna. Alltså jag har storartade planer för min säng. Först och främst: skaffa en större, och efter det: fylla på med kuddar, täcken och filtar så att jag inte får plats. Dröm. Och jag blev typ frälst när jag såg bilden med gardin framför, såå mysigt och jag är mycket avundsjuk på vem det nu är som bor där. Den andra bilden tog jag med pga 1. fairy lights (¿¿need i say more??) 2. Hängstolen, den bara passar perfekt och är alla människors dröm.

Hoppas att ni också blivit inspirerade har planer på att köpa 1000 fairy lights, I know I do. hejdå!!

Likes

Comments

Glas

Carolina Gynning appreciation post​

Likes

Comments

Vad roligt med en blogg! 

Jag har faktiskt bloggat tidigare, många år sedan men den bloggen höll jag nog bara på med i några veckor innan jag tröttnade, då skrev jag om mig. Det passade inte mig att ha en blogg mig själv och det skulle nog inte passa mig nu heller så denna blogg kommer faktiskt att handla om något helt annat.

Jag kommer skriva mest om inredning, smått och stort men säkert även om kläder och kanske mycket sällan om mig själv men som sagt, mest inredning.

Eftersom detta är mitt första inlägg kan det nog vara bra med en lite introduktion- jag går  gymnasiet och bor i Stockholm men har tänkt hålla bloggen anonym eftersom den ändå inte handlar om mig.

Mina tre favoritsaker just nu är:

1. Svenska skärgården på sommaren (längtar mig tillbaka)

2. Fairy lights (mysigaste)

3. Mysiga sovrum (vilket jag håller på att försöka uppnå nu)

Vi ses i nästa inlägg, hej så länge!

Likes

Comments