Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heejssan! Jag har två val att välja mellan, blogga eller inte blogga? Men ska ja blogga så ska ja se till och göra de. Ni ser ju redan nu vad mitt val är, så Heeej nu är jag tbx igen! Om ni läser min blogg nu så kommer ni få se min vardag, mina tankar, min kärlek, mina förebilder, inspirationer, få tips och även mina jobbiga stunder! Jag hoppas att ni även kommer kunna fråga saker om ni har några funderingar :) Kan ju även lova er att jag ska se till och göra video inlägg framöver också ;) uppdatering ikväll klockan 22.00  så läääs!

 

Likes

Comments

Heejssaan! nu är de så här att ja har klippt håret. Och de är fint klippt och så,Men ja saknar faktiskt mitt hååår. Känns jätte konstigt när man borstar de, man tar alltid överdrivet mycke schampo/balsam Och sen när man ska fixa håret gåre inte bra och de känns konstigt. Jag skulle nog aldrig vänja mig vid att ha för kort hår? de känns inte som jag. Nu ska jag visa er bilder på mig och när mitt hår är perfekt för mig. De är så ja vill ha de:) 

Likes

Comments

Föörlååt för att jag inte har haft tid. Mååår inte så bra osv.. är jätte deppig och så! Ska komma igång med mitt bloggande. Och nu jävlar ska ni få se en Bitch! Alla säger ju att ja är de;) Så nu ska ni få se på faan! Hmm min sommar har varit som en jävla bergodalbana. Börjat sommarjobbet/vikarie jobbet. Så ja jobbar jätte mycke.. Midsommar blev att fira i göteborg med mammi,hennes man,Älskling och 3 av mina syskon. Vi åt god mat och va på liseberg. På liseberg åkte lisebergs banan,kanonen,balder,klon,atmosfär,parisehjulet,flumrider och colorado. har säker glömt någon;) Meen måste ju säga att parisehjulet va äckligast?? Gick spökhuset och fyyfaan. De gör ja aldrig om igen. Sen har sommaren bestått av kärleks problem och sol och bad. Och i helgas va ja med älskling på släkt träff/40 års fest. Heel gryym fest. Älskar hans familj och släkt! Så underbara och sjukt roliga människor! Jaa hoppas att ni haft en toppen sommar! Eller vaafaan bryr ja mig ens?;) Billder kommer.. Frrrååågoor?? ställ i kommentarerna! puss på er, era vider:*

Likes

Comments

Heeej orkade faktiskt inte blogga igår. Va så trött! va på massa möten igår och idag. Ska bli så kul att inte få ha någon sommar. Tror dom själva att jag vill va i grums kommun en hel sommar? Då tror dom ganska fel... Tänkte jobba maj och lite av juni. sen ska dom få se på faan.. Jag ska ha min sommar. Kan ta sommar jobb också men inte i grums kommun. Äckligaste kommunen som finns typ! Är så irriterad just nu. Asso varför ska jag jobba måndag-fredag varje dag. Efter sommaren också? Då tycker jag faktiskt att dom kan ge mig lite lov också.. Vi får väll se vad som händer!, Men inte hela sommaren de är en sak som är säker. Sen fråga jag ang planerade semestrar? De är inte ens säkert att jag får tillstånd till att åka bort osv, Då gör jag de ändå ska dom ha klart för sig! Ta aldrig hjälp av Grums kommun till något! NU ORKAR JAG INTE SKRIVA ÄR TYP 5 SEK FRÅN ATT SLÅ SÖNDER NÅGOT!

Likes

Comments

Haaar varit ute i fina vädret idag. Jag och Älskling gick och satte oss vid sjön och njöt av vädret! ! Man längtar ju bara mer och mer till sommaren. Tänk att få sola, bada, äta glass i solen, Njuta av goda drinkar, titta på solnedgången, titta på soluppgången Och bara njuta av värmen! Jag längtar som en tok. Hoppas verkligen att de blir en varm och underbar sommar! Mina bestämda planer för sommaren är: åka båt,sola,bada och åka till Kusten. Sen blir det nog massa mer roligt!:) Hoppas verkligen alla kommer ha super under sommaren! (Y) 

Just nu sitter jag och skriver detta. Snart blir de film och sen sova. Ska upp halv sju och sen med en buss klockan sju.  blire hem till pappa, möten, träna och sen sova i 700 år typ:* Neeejdå men vi ses imorgon PUSSS HEEEJ!

Likes

Comments

 
                   

Heeejsaan! vet att många kanske inte läser så många böcker? Men ni borde läsa Pojken som kallades de. En bra och grym bok, verklighets baserad är den också. Jag fick tårar av den boken, den är hemsk. Fattar inte hur man kan göra så mot ett barn :'( (har själv endast läst den)

POJKEN SOM KALLADES DET handling: Boken handlar om Dave Pelzers barndom och uppväxt. När Dave var liten var hans familj en helt vanlig familj som trivdes tillsammans. Hans mamma var en väldigt snäll mamma från början.
Med tiden började hans mamma förändras, hon började bli allt mer självupptagen och elak. Hon började dricka mer alkohol. Hon var mest elak mot han. . Det som hände var att hon höll på att bli mer och mer psykiskt sjuk, hon började misshandla hanbåde fysiskt och psykiskt. Han va så liten när allt börja hända, Han trodde att de va han som var en stygg pojke. med tiden förstod han att det inte var han det var fel på, så han började hata sin mamma som såg sin pappa som sitt enda hopp och som sin hjälte. När sedan hans pappa slutade bry sig om Han, han förlorade även sin pappa och då börja han förlora hoppet om allt. han fick inte själv bestämma när han skulle äta,bada osv. hans mamma bestämde de på ett sjukt sätt

finns även fler 

Likes

Comments

Efter helgen kör jag igång med träningen. Har blivit väldigt sugen nu. Speciellt när man kollar massa bilde.. Meeen Meeen på Måndag Köööör jag! och jag ska kämpa nu och inte svika mig själv:) Äta rätt och träna är vad som gäller! Heeeejdååå laaat liiiveeet :*


Likes

Comments

Känner mig jävligt smart. Fick ändra senaste inlägget pgr av att ja va så korkad så jag skrev att de va 31:a april ist för 30:de ? Hahha vaafaaan de finns inte ens 31 dagar i april.. Vaa iaf trött denna gång så tänkte inte efter. Och kan ha blivit så eftersom att sanningen är ju den att de visste jag faktiskt inte för 2 veckor sen:$ För då trodde ja de fanns 31 dagar. Meen sen fråga jag några och alla sa att de bara finns 30 dagar. Men ändå skriver jag 31. Typiskt mig att va så korkad :$ Nu ska jag sova lite är jätte trött! Kraaam på er!:)

Likes

Comments

hejhej! tänkte tipsa er om snygga skor, både för killar och tjejer och de är SUPRA skor, tycker dom är grymt snygga!!:D finns ett par ni skulle tänka er att vilja ha, jag lovar er de:D


 så här är de, jag brinner för leopard mönster så dom här blir de att köpa:Ddom understa är iaf supra skor:)


 

 

Likes

Comments