Gangsta's paradise 1995 / No Scrubs 1999 / Slow Jamz 2003 / Ms. Jackson 2000

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Såhär vill jag gå en dag som denna! Helst i en hoodie från Commes des garcons, en skön t-shirt och knappt nåt smink, lite highlight räcker för att inte se helt död ut. Ya feel me? Spelade säsongens sista match i morse och när jag kom hem blev det långbad, sen dess har jag pluggat. Har köttat med matteboken inför ett prov jag trodde vi hade imorgon, men som tydligen var på tisdag??? Nice????? Så får passa på att svara på de 50 :----) idrottsfrågorna vi kommer bli testade på på torsdag medan jag har Kanye's album (åsikt kring det kommer!!) på repeat. ....och kanske göra ett körkortsteoriprov? Lugn söndag helt enkelt efter ett PERFEKT lov. Ingen ångest inför måndagen what-so-ever. Ni då?

 Just nu lyssnar jag på 

Likes

Comments

I'M BACK! Har varit lite dålig med uppdateringen men har haft så mycket att göra med påsk-och födelsedagsfiranden, renoveringar, körkort osv. Men ska försöka ta tag i det här nu iallafall, stay tuned.

Likes

Comments

Spännande att renovera rummet, resultatet kommer självklart upp här inom snar framtid!

Likes

Comments

Ett pyttelitet utdrag ur min spellista, vet inte om ni har märkt att jag försöker få in musik i mina vanliga inlägg också men det är för att ni ska få någon slags uppfattning av vad jag lyssnar på just då. Jag tycker iallafall det är kul att se på andras bloggar vad dom lyssnar på och ifall jag hittar något nytt. Så feel free att lyssna vaaa!

(Bara svarta artister märkte jag nu, kanske säger en del om min musiksmak och hur resten av listan ser ut haha...)

Likes

Comments

1 dl havre
2 dl vatten
Lite salt
In i mikron i 4 min
Rör om
Mosa 1 banan och fördela över gröten
Häll över mjölk
Toppa med chiafrön, kokos och kanel alternativt kakao.

Njut <3

Likes

Comments

Det är så himla MYCKET just nu. Har 10 bollar i luften nu så måste få köra ett rant inlägg. Okej 1. Har två prov på tisdag, sam seminarium och en bok som ska läsas ut och diskuteras till på tisdag. Utöver det har jag en prememoria i juridik om organiserad brottslighet (som förövrigt är otroligt kul, mvh hon som läst alla snabba cash böckerna och sett alla Johan Falk filmerna :)) som skulle varit inne nu i veckan. Idag har jag haft spanska prov och måste redan nu förbereda mig inför de många och stora proven efter påsklovet <3 Life <3

2. Gissa vem som mitt i allt detta håller på att ta körkort? Jo jag! Var på körskolan igår i 3 timmar och känns som att det enda jag gör just nu är att köra bil, men fatta känslan när man väl har körkortet? Sjukt.

3. Högskoleprovet, japp. 9 april! Kommer jag plugga inför det? Nope! Har jag betalat 450 kr i onödan? Nej! För dom säger nämligen att tredje gången man skriver det får man bäst resultat vilket betyder att om jag gör det nu i vår, sen i höst och på våren igen innan jag tar studenten så lär jag toppa det innan jag tar studenten och då är det skönt att ha det gjort. Smart va? Men just nu känns det bara streZZ. Kanske kan göra ett inlägg efteråt med tips och så? OBS, lär ju inte få 2.0 direkt första gången, men hur det är att skriva det och sådär?

4. Jobb! .... Wish I hade one. Söker jobb var och varannan dag känns det som och börjar tappa tålamodet tbh. WHAT TO DO.

Samtidigt ska jag hinna träffa kompisar, hinna med bandyn och hinna andas. Ni då?


Likes

Comments

Jag läste i Vogue någon gång i oktober att systrarna bakom Rodarte skulle samarbeta med en av mina absoluta favoritbutiker & Other Stories, tänkte inte särskilt mycket mer på det men nu! Nu är det dags! Imorgon släpps kollektionen in stores, tror dock bara att kollektionen kommer vara tillgänglig på Biblioteksgatan och inte MOS men är inte säker, online lär det väl sälja slut på en gång. Här är några av mina favoriter!

Likes

Comments

Bilder från dagen, promenad till Aba för första glassen // en favorit, Silvanas nya Varma Gator som går på repeat // Äntligen fredag hörrni!

Likes

Comments