VECKANS SÄMSTA DAG

Godmorgon gänget!

Idag är det, enligt mig, veckans sämsta dag haha. Vet inte riktigt varför jag fortfarande håller i att tisdagar är veckans sämsta dag? Jag hade ju en bra sådan förra veckan! Idag vaknade jag ännu en gång innan larmet, fattar inte varför jag gör det? VARJE morgon vaknar jag typ 10-15 minuter innan larmet ringer, så ligger jag där och glor bara haha! Men idag gick jag upp vid kvart i sju och sminkade mig lite snabbt för att sen köra till jobb, och eftersom jag jobbar mitt i stan så måste jag leta parkering där också, som helst inte kostar eftersom jag jobbar i 8 timmar. Hittade en precis vid jobb, så jag var här vid tio i åtta redan :-). Idag ska jag beställa lite inredning hit och även bocka av några saker på min to-do-list. Ikväll ska jag hem till mamsen!


Vad tyckte ni om dagens outfit? Kände mig oerhört fin imorse när jag traskade i min nya klänning från Gina Tricot. Armbandet är ifrån en sida som heter SMR Trend. Ni hittar sidan här!


xoxo Tiffany

Följ mig: Nouw | Instagram |Youtube

Gillar

Kommentarer

sarakarlssonsse
sarakarlssonsse,
SJuukt fin outfit och väldigt fin blogg!! Ha en toppendag (trots att du ogillar tisdagar haha!) ❥
nouw.com/sarakarlssonsse
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Amen tack fina! <3
nouw.com/tiffanykarlsson
jannifyhr
jannifyhr,
Du kan ju trösta dig med en superfin outfit iallafall 😃
nouw.com/jannifyhr
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Åh vad snäll du är <3
nouw.com/tiffanykarlsson
Ida,
Men åh så fin outfit!! Och tisdagar är typ lite av den jobbigaste dagen haha! Är alltid sååå otroligt trött på tisdagar, mer trött än på måndagen?! Så konstigt men hoppas du fick en bra tisdag iallafall 😃
idanilssonphoto.se
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
TACK! Men visst är det?! Det hoppas jag att du också fick 😚
nouw.com/tiffanykarlsson