Vecka trettiofyra

Måndag

Idag jobbade jag som sagt mellan 8.45-11.30 med barnen. Pyssla, lekte med lera och rita! Efteråt åkte jag hem och redigera videon som jag länkade innan och nu sitter jag och förbereder blogginlägg till er. Tänkte fixa något att käka snart också, bara ätit ett paket nudlar idag.... Senare kommer R hit och myser <3

Tisdag

Ska äta frukost med R's familj någonstans då hans pappa ska på återbesök i Helsingborg på sjukhuset, tar alla tillfällen vi kan att träffa honom! Har faktiskt ingen aning om vad som mer händer idag, har inga planer alls mer än att försöka spela in en video, kanske 2. Vi får se vart dagen tar oss.

Onsdag

Jobba i några timmar med barnen på eftermiddagen, dem ska nämligen flytta så deras föräldrar måste fixa lite grejer. Därför blir de ganska mycket med dem denna veckan! Tänkte betta av lite redigering och planering också.

Torsdag

Tror jag ska börja dagen med att gå på en intervju, inte riktigt säker än haha. Efter det ska jag iallafall börja planera Spanien lite, har lite grejer jag vill se och göra denna gången och eftersom vi bara är där en vecka så gäller det att planera lite! På kvällen ska jag passa barnen igen.

Fredag

Friyay! Har inga större planer denna helgen mer än att ta det lugnt, kanske filma något och ett ställe jag gärna vill åka till med R. Får se om han vill hehe. Ska nog passa barnen någon gång under dagen här med! Helgen får ni läsa mer om när det närmar sig <3

xoxo Tiffany

Följ mig: Nouw | Instagram |Youtube

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229