VAD SKA JAG KÖPA PÅ BLACK FRIDAY?!

Innehåller affiliate-länkar

Gänget! Imorgon är det Black Friday och jag är såååå taggad. Jag har faktiskt hållit inne med vissa saker jag behöver enbart för att jag ska kunna handla det på Black Friday, ja ni hör ju själva vilken tönt jag är ;-). Nej men jag ser framemot att gå på ett köpcentrum några timmar för mig själv, en bra podd i örat och få lite shopping gjord! Bara för att förtydliga så vill jag inte uppmana er till att köpa massa saker ni inte behöver, men det här är ett perfekt tillfälle att handla de sakerna ni verkligen behöver till ett bättre pris! Att shoppa julklappar under Black Friday är ju ett stort tips, det ska jag göra :-). Här nedanför är lite garanterade saker jag kommer att införskaffa mig imorgon:

Foreo Luna Play Plus - Jag nämnde ju tidigare här att jag gärna ville köpa mig en Foreo, som jag har hört jättebra om. Jag fick flera dm's utav folk som verkligen rekommenderade mig att köpa en, så nu har jag bestämt mig för att köpa en under black friday!

Emma S. Ansiktsspray - Något jag måste börja använda nu när jag sitter ner vid datorn så mycket som jag gör, eftersom jag märker tydligt hur torrt mitt ansikte blir. Denna kan man då ha i handväskan, på skrivbordet eller i badrumsskåpet och bara spraya på lite när man känner sig torr och behöver återfuktning. Det bästa är ju att man kan spraya på denna fastän man har smink på sig! Har hört SÅ bra om Emma S. produkter så det ska bli spännande att testa :-)

Indy Beauty The Moisturising Bomb - En ansiktsmask som min hy behöver, eller iallafall om man läser på namnet haha! Jag skulle göra en ansiktsmask häromdagen och gick igenom dem jag hade hemma, men insåg att jag inte hade en enda för att återfukta huden? Blev lätt irriterad på mig själv och började googla på vilka masker som var bra och gjorde dess jobb, denna läste jag väldigt bra om så den får ett försök :-)

Boots med klack - Jag har ett par klackar nu som jag använder nästintill varje dag, och nu känner jag verkligen ur slitna dem börjar bli. Dessutom har jag velat ha ett par såna här klackar ett bra tag, men dock tror jag att jag vill ha lite högre klack än på bilden. Tycker det är så snyggt när dem sitter åt så som dessa gör, runt vaden!

xoxo Tiffany

Följ mig: Nouw | Instagram |Youtube

Gillar

Kommentarer