SAKER VI HAR KVAR ATT KÖPA TILL LÄGENHETEN

BADRUMSHYLLA

Jag tror typ att vi har bestämt oss för att ha en hög hylla i badrummet, med dessa lådorna i/på(?). Vi har ju en hemnes skänk i vardagsrummet med samma lådor i, så då tänkte vi att det kan vara snyggt med en hylla från samma serie och sen köra samma lådor i badrummet med. Det blir ju lite matchymatchy så att säga hehe! Hyllan på bilden är ifrån IKEA och heter Hemnes.

SÄNGBORD

Det här är en så svår grej att bestämma sig för, eftersom 1. vi antagligen vill ha ny säng om ett tag och 2. vi vet inte vad vi ska ha för sänggavel! Men om jag får bestämma så hade jag nog kört på dessa från Mio, eller ungefär liknande. Jag vill gärna ha en låda på dem iallafall så man kan lägga ner grejer där i. När jag bodde hemma så hade jag bara ett runt utan några lådor och det är så lätt att allt bara hamnar där uppe på. Tycker verkligen att Tromsö är ett så fint sängbord, det ser så stilrent ut!

TAKLAMPOR

Just nu har vi bara en taklampa i sovrummet och i hallen(som inte ens kommit upp än haha) men vi behöver ju minst 1 till i köket. Vi har ju öppen planlösning i köket och vardagsrummet, så det sitter ihop lite. Så vi tänker nog oss en taklampa över vårt matbord och sen en stående på golvet vid soffan istället! Dessa 3 här över fastnade jag för toootales, dem är så fina och stilrena. Känner jag oss rätt så tror jag att det blir någon liknande den på andra bilden! Har ni tips på snygga taklampor så får ni gääärna hojta till :-).

xoxo Tiffany

Följ mig: Nouw | Instagram |Youtube

Gillar

Kommentarer

2barnsmammaochfru
2barnsmammaochfru,
Fina saker 😊 ja vi har en del men som vi måste köpa in men man får ta allt pö om pö
nouw.com/2barnsmammaochfru
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Eller hur! Ja precis, det blir nästan omöjligt att köpa allt samtidigt.. 😟
nouw.com/tiffanykarlsson
Matilda
,
vill bara säga att din youtubekanal är min absoluta favorit!! Längtar alltid efter dina videos❤️❤️
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Men gulle!!! Vad glad jag blir. Det finns en ny video uppe idag! KRAM <3
nouw.com/tiffanykarlsson