SAKER JAG STÖR MIG PÅ

Folk som smaskar

Alltså hooooly moly. Det här stör jag mig på SÅ mycket haha! Det värsta jag vet är verkligen när folk smaskar högt och tydligt, tänker bara stäng f*cking munnen? Tappar liksom all aptit om jag äter med någon som smaskar haha! Samma med folk som tuggar högt med stängd mun, får alltid paaanik när R gör det(och det är en del) ;-).

När folk skryter om pengar

Det här tycker jag är så töntigt haha. Jag har inga problem alls med att prata pengar, men när folk gör det i syfte om att skryta så tröttnar jag ganska snabbt?

Triangelföretag

Jag vet inte huuur många DM's jag fått av människor som vill att jag ska gå med i deras triangelföretag, och helt ärligt: JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ER. Jag vill inte gå med i ert företag och börja sälja massa konstiga produkter, för att få minimalt med pengar för det. Haha usch blir irriterad bara jag tänker på det!


Folk som parkerar dåligt

Hahah alltså det här får jag utbrott på var och varannan dag hemma vid oss, folk parkerar som om de äger hela gatan? Hur svårt är det att ställa dig så att en annan bil också ska få plats? Det är sååå ofta man ser att "där hade jag fått plats om du ställt dig ordentligt". För några månader sen sa jag faktiskt till en man som tog upp 2 parkeringar med sin lilla bil, ställde sig i mitten liksom. Han blev mindre glad men rätt ska väl vara rätt haha!

När saker inte blir som planerat

Det här kämpar jag med varje dag ska jag lova er. Detta är också något som beror på en av mina diagnoser jag fått av en läkare, vi kan ta det mer längre fram. Just nu är det ganska känsligt. Men jag får panik i kroppen och psyket när saker inte går så som man planerat eller bestämt, typ om man inte kommer iväg när man ska eller om något ställs in i sista sekunden. Jag har liksom förberett mig mentalt på att något ska ske, och sker inte detta eller det flyttas fram så mår jag väldigt dåligt psykiskt. Det här är som sagt något jag jobbar på vaaarje dag, för det är inte hållbart för mig. Men just nu(och alla tidigare år i mitt liv) är detta något jag stör mig på så otroligt.


Det här var en del av alla saker jag stör mig på, det finns fler kan jag lova haha ;-). Men som sagt så är detta mina åsikter. Håller ni med om någon eller känner ni tvärtemot?

xoxo Tiffany

Följ mig: Nouw | Instagram |Youtube

Gillar

Kommentarer