PLAGG JAG VILL BÄRA I HÖST

1/2/3

Alltså jag tror ingen är gladare än mig att hösten ÄNTLIGEN är påväg? Och ja jag säger äntligen, för som jag har längtat hehe. Kyligare dagar och kvällar, mer kläder, tända ljus och bara allmänt mysigt! Visst älskar jag sommaren också, men jag måste nog säga att en riktigt bra höst är min favoritårstid. Nu menar jag ju såklart inte ösregn och storm, utan med en kall dag med höstsol och löven som ändrar färg <3.


Så, eftersom höstmodet är det bästa jag vet så tänkte jag tipsa om lite kläder jag gärna bär i höst. Först ut har vi dessa urballa byxor som jag tror jag ska klicka hem. Har sååå länge letat efter raka byxor som går över fötterna och faller snyggt ner på skorna, och hur fina var inte dessa? Till dessa hade jag matchat med en croppad sweatshirt som ni ser på sista bilden. Kappan i mitten hade jag tänkt mig kunna ha till ett par kostymbyxor och boots eller något. Sen kan man ju typ matcha en kappa med vad som helst, det är ett måste i min garderob under hösten och våren!

Låt oss prata skor! First up, svarta boots med snörning! Jag har ett par sen förra vintern men jag tror att jag behöver införskaffa mig ett par nya till denna hösten. Jag ÄLSKAR dem och jag ÄLSKAR att matcha dem till en klänning med skinnjacka. Hur ballt liksom? Vita sneakers är kanske lite risky business under hösten, men det är ju så snyggt. Så länge man inte hoppar i vattenpölar eller något så borde det vara lugnt haha ;-). Jag älskar ju chunky sneakers och tycker det är SÅ snyggt med tillexempel jeansen här över också! Jag har ett par vita hemma som jag måste tvätta av lite bara :-).


Vad är ert måste att ha i garderoben under vintern?

xoxo Tiffany

Följ mig: Nouw | Instagram |Youtube

Gillar

Kommentarer

Soffiaz_85
Soffiaz_85,
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,