ÖVERTÄNKER ALLT

Min lunchutsikt igår! Valde att köpa en wrap på Ica och sen satte jag mig i bilen och åt vid Fria bad, så magiskt fint <3

Godeftermiddag gänget! Hur mår ni idag? Halva veckan har redan gått och nu är de bara de roliga dagarna kvar utav veckan ;-). Igårkväll hade jag en så sjukt jobbig kväll, allting kändes bara tråkigt och mitt mående dalade något enormt. Därav gjorde jag absolut ingenting av de jag skulle bockat av på min to-do-list, de får bli idag istället eftersom jag redan mår bättre. Men ni vet en sån där kväll där man bara sitter på sängkanten och övertänker allt? Så blir man superledsen och sen blir man arg på sig själv för att man alltid ska övertänka allt haha. Men skönt att det känns bättre idag iallafall!


Efter jobb ska jag åka och storhandla lite, känns som det var evigheter sen jag handlade hem mat haha. Men det har varit bra för då har vi använt oss av allt vi har i frysen och kylen, men nu ekar det lite tomt! Har dock noll inspiration till någon maträtt till ikväll, kan inte ni dela med er utav era favoriter eller vad ni ska äta ikväll? Helst något som inte tar superlång tid att göra ;-).

xoxo Tiffany

Följ mig: Nouw | Instagram |Youtube

Gillar

Kommentarer