MIN KVÄLLSRUTIN

Innehåller affiliate-länkar

Jag har verkligen börjat ta hand om min hy mer och mer nu, speciellt eftersom den har en tendens till att bli dålig så fort det blir lite kallare ute. Samma visa varje år haha! Men med det sagt så tänkte jag visa hur min kvällsrutin ser ut, vilka produkter jag använder och vad jag rekommenderar.


Det första jag gör är såklart att ta bort mitt smink de dagarna jag har det, det gör jag med Garnier Micellar Cleansing Water. Tar det på en pad och torkar försiktigt av i hela ansiktet. Jag har verkligen använt denna så länge jag kan minnas och jag älskar den! Därefter tar jag ytterligare pads och blöter med Indy Beautys Toner för att ta bort det överflödiga som blir kvar på huden. Tro mig, det finns alltid smuts kvar oavsett hur ren man tror att man är efter sminkborttagningen! Det jag tycker om med denna tonern är att man inte känner sig torr i ansiktet efter, utan väldigt återfuktad :-).

Sen kommer det roliga! Jag börjar med ett serum direkt efter tonern som heter Buffet från The Ordinary och lägger i hela ansiktet. Väntar någon minut och sen blandar jag Aco's Renewing Face Oil med Aco's Sensitive Face Cream. Den här blandningen har verkligen räddat min hy nu när det blir lite kallare ute, för oj vad den återfuktar och bygger upp min hy igen! De här tre tillsammans kan jag typ inte leva utan nu haha, det är mina räddare i nöden.


Mer än såhär gör jag inte, men det räcker gott och väl för mig. Sen lägger jag såklart lite ansiktskrämer och så i veckan med, men 5/7 dagar så gör jag precis denna rutinen! Har ni någon produkt ni verkligen inte klarar er utan? Hit me up så kan jag kanske testa de också! :-)


#bestofnouw #nouwseptemberchallenge

xoxo Tiffany

Följ mig: Nouw | Instagram |Youtube

Gillar

Kommentarer

jenniferliindqvist
jenniferliindqvist,

Är The Ordinary serien värd att testa? Har hört så mycket gott om det och är lite sugen på att testa 😚

nouw.com/jenniferliindqvist
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,

Jag tycker absolut att den är värd att testa! Dock har jag bara testat Buffet och "blodmasken", men jag älskar dem 😊

nouw.com/tiffanykarlsson
beattriicee
beattriicee,

Så kul att få läsa om din rutin, har några av dessa produkter! 😍

nouw.com/beattriicee
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,

Vad kul att höra fina! <3

nouw.com/tiffanykarlsson