Min kommande vecka

Tisdag

Eftersom måndagen redan har gått så börjar vi med tisdag! Idag blir det jobb, dock jobbar vi 2 timmar längre mån-tors denna veckan, skönt med lite extra pengar samt att 2 timmar inte är någonting när man väl sitter på jobb. Tiden går så snabbt på dagarna! Efter jobb tänkte jag faktiskt ta tag i min träning, R fråga mig förra veckan om vi skulle träna och då hade jag inga kläder med mig. Men nu så!

Onsdag

Jobbjobbjobb. Efter jobb tänkte jag spela in lite videos, har en jätterolig på G som även inkluderar R! Har redan fått hans godkännande så hoppas han kan på onsdag ;-)

Torsdag

Jobb & sen hade jag velat åka till en fin skog och fota en massa, om det är fint väder förstås. Skulle egentligen ha gjort det i söndags men det blev inte så. Så får hoppas att vädret håller vad det lovar, för just nu står det att det ska vara 17 grader och strolande sol! Hade tänkt mig typ Pålsjö skog eller Ramlösa Brunnspark, där är så fint och speciellt på hösten!

Fredag

Bästa. Dagen. På. Veckan. Jobbar som vanligt 7.30-16.30 och sen ska jag till systemet och köpa lite alkoholaktiga drycker, hem till R, fixa mat och sen ner i stan. Jag överraskade nämligen honom med biljetter till Fricky's konsert på Tivoli i Helsingborg. Han älskar Fricky och lyssnade verkligen på honom långt innan han började spelas på radion, så han(och jag) ser verkligen framemot fredag! Det finns en efterfest efter konserten också, men är väldigt osäker på om vi ska gå på den eller inte. Vi får se!

xoxo Tiffany

Följ mig: Nouw | Instagram |Youtube

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Låter som en bra vecka! 😊nouw.com/elinm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229