JAG HAR KLIPPT MIG

Hej bästa gänget! Ser ni mitt hååår?! Jag nämnde ju igår att jag skulle klippa mig efter jobb och titta vad bra det blev! Jag klippte i princip en decimeter och det känns så j*vla underbart. Jag tänker aldrig mer ha så långt hår att jag inte trivs och att det blir så livlöst som det var nu innan jag klippte mig. Detta är mer jag och jag trivs som fisken i vattnet i denna längden! Tindra som klippte mig är så duktig och jag ska nog gå och färga håret hos henne med, hon är på en salong en dag i veckan som praktik, så jag ska nog försöka pricka in ett besök då :-).


Idag är det fredag och jag mår mycket bättre än igår, vilket är så skönt. Igår efter att jag klippt mig så åkte jag bara hem till mamma där både pappa och hans hund också var, och oj vad mycket gos det blev med hans fralla Gemma. Alltså hon är så kelig och vill sitta i knäet hela tiden, GOS! Det gjorde mig genast mycket gladare och på bättre humör. Idag hade jag egentligen redan planer, men Fellan är sjuk så vi får skjuta upp vår vin- och tatueringskväll tyvärr :-(. Istället ska jag hem till en annan tjejkompis och dricka vin med henne och en annan tjejkompis innan vi ska ner i stan. Blir lika gosigt! Vad ska ni göra idag?

xoxo Tiffany

Följ mig: Nouw | Instagram |Youtube

Gillar

Kommentarer

malinhardstahl
malinhardstahl,
Blev så snyggt!!
nouw.com/malinhardstahl
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Åh tack finis!!!
nouw.com/tiffanykarlsson
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Håret blev ju kanonsnyggt, så skönt att ha klippt sig! Det är verkligen något jag borde själv haha! Hoppas verkligen att de nya planerna för kvällen blir toppen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
beattriicee
beattriicee,
Å, vad skönt med kort hår och det blev ju sjukt snyggt!!! ❤️
nouw.com/beattriicee