INBILLAR JAG MIG?

På Ikea // Lilla Ludde på kontoret <3

HEEEJ! Hur mår ni? Jag mår bra, förutom att jag har väääldigt ont i min mage. Vet inte om det är jag som inbillar mig för att jag vet att jag har en cysta där, eller att jag faktiskt har ont. Men har fått väldigt ont ofta nu efter att dem var där inne och titta på den och kände! Menmen, det är torsdag idag och fredag imorgon, så man ska absolut inte klaga :-). Min dag har mestadels gått åt att köra massa ärenden, shoppa ännu mer och gosat med lilla Ludde på kontoret. Vet inte om jag nämnt det men vi har ju 2 hundar som springer runt där på dagarna, så himla mysigt!

Hur gick jag klädd idag då? Såhär hihi. En svart kjol från Spanien, svarta tights, en stickad tröja från Gekås, smycken från Pandora och ett par gamla boots! Hur skönt höstoutfit som helst, som jag toppade med min lurviga kappa från Lager 157. Har jag ens visat den? Kommer ihåg att jag skrev att jag skulle göra det, men jag gjorde nog aldrig det haha! Det får bli en annan gång, nu ska jag göra en thumbnail till en Youtubevideo som ska ut imorgon och sen gosa med R. Imorgon är det Fredag och sista dagen innan öppning, vi öppnar upp jobbet på måndag :-).

xoxo Tiffany

Följ mig: Nouw | Instagram |Youtube

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Ajaj det låter inte alls roligt för dig! Du ska inte kolla upp det för att vara helt säker? Hoppas du kommer få en SÅ bra dag imorgon fina <3 Kram
nouw.com/emmaengstrom
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Nej alltså jag vet om att jag har en, var där för 2 veckor sedan. Ska operera bort den om några månader 😊<3
nouw.com/tiffanykarlsson