HUR SER MIN HELG UT?

Godmorgon fredag! 

Sista jobbdagen på veckan är här och ingen är mer taggad på sovmorgon än vad jag är! Det är de enda negativa med mitt jobb just nu, att jag måste gå upp innan tuppen varje morgon haha. Men man vänjer väl sig! Vad är det man brukar säga? Att det tar 3 veckor att vänja sig vid något? Snart så ;-). Tänkte dela med mig utav mina helgplaner, så här får ni dem:


Fredag: Jobba 8-17 och sen ska jag och R hem till mig och mysa. Kan tänka mig att vi äter någon god mat och sen tittar på film eller någon serie! Har verkligen börjat uppskatta dessa myskvällarna mer och mer, innan var jag helt tvärtemot. Ville alltid göra något på helgen, men nu gör jag gärna ingenting. Alternativt tar det lugnt en dag och röjer den andra ;-)

Lördag: Vaknar upp hos mig och känner jag mig själv rätt så vill jag ha en riiiktig brakfrukost med antingen scones eller amerikanska pannkakor! Under dagen vet jag faktiskt inte alls vad som händer, men under kvällen ska vi träffa ett gäng på Pitchers för att bowla lite. Har faktiskt aldrig varit där, men det jag har sett på bilder så ser det superfint ut! Bowlingen verkar ju vara grym också :-)

Söndag: Inga planer alls. Kan tänka mig att vi gör några matlådor och sen kikar på en bra film!


Psst.. Mitt inlägg om mitt nya jobb kommer klockan 12 ;-)

xoxo Tiffany

Följ mig: Nouw | Instagram |Youtube

Gillar

Kommentarer