HEMMA-SPA MED MIG SJÄLV 🧖🏼‍♀️

Gokväll finisar! 

Har ni haft en bra tisdag? Även fast det är värsta dagen på veckan? Hehe! Min gick rätt så sakta, men jag fick ändå gjort en del. Jag jobbade som sagt till 17 och kort därefter tog jag bilen hem till Svalöv. Körde upp till mamma och pappas jobb(Ja de jobbar tillsammans och är ej tillsammans) och käkade pizza tillsammans med dem innan jag tog bilen hem till mamma! La mig i ett varmt bad och påbörjade sedan min mysiga spa-kväll med mig själv :-)

Häromdagen blev jag så irriterad på mig själv när stod i spegeln och tänkte "Varför tar jag inte hand om min hy mer?" eftersom jag var så torr i princip överallt. Tvättar liksom ansiktet med tvål och vatten typ, och smörjer mig med en kräm som egentligen är till kroppen. Så några timmar senare när jag och R skulle till Maxi så passade jag på att köpa en ordentligt ansiktstvätt! Tänker att såna här saker får man prova sig fram med, alla har ju olika typer utav hy och behöver olika typer utav krämer och rengöringar.


Jag köpte iallafall med mig denna ansiktsrengöringen från Clearasil, som jag tvättar med varje morgon och kväll. Än så länge är jag nöjd och det känns som att den rengör på djupet vilket känns fräscht. Så idag efter duschen smörjde jag in denna i hela ansiktet och tvättade sen av med ljummet vatten!

Min sista Glossybox kom idag(Sa upp prenumerationen för en månad sen) och där i fanns denna sheetmasken från Simple! Jag är totalt förälskad i sheetmask och krämiga masker, och totalt avskyr peel off masker haha. Fun fact om mig!


La på denna kort efter ansiktsrengöringen och lät den ligga på i 15 minuter ungefär, och jag måste verkligen ge den beröm! Jag kände mig så galet återfuktad efteråt :-)

Precis som om jag skulle nöja mig där med återfuktningen va? Jag gick all in! Ännu en sak som låg i min Glossybox, en ansiktskräm från Eucerin. Har aldrig testat den innan så jag kan inte direkt säga något om den än, men är den bra så köper jag definitivt en stor flaska istället för denna testversionen.


När jag tagit av sheetmasken och låtit ansiktet självtorka, så masserade jag in denna noga i hela ansiktet. Alltså finns den någon bättre känsla än att sminka av sig, tvätta ansiktet och sen återfukta det så in i bomben? Tror inte det ;-).

xoxo Tiffany

Följ mig: Nouw | Instagram |Youtube

Gillar

Kommentarer

idaolsson
idaolsson,
Åh den ansiktsrengöringen började jag använda för ett tag sedan, inte använt någon annan sen dess, den är grym och typ den enda jag inte får finnar av 😃

nouw.com/idaolsson
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Men vad kul att höra!! Hoppas den funkar lika bra på mig 😃
nouw.com/tiffanykarlsson