HELGEN - BOKAT RESA OCH KÖPT BIL!

Fredagsgodiset / Selfie på bilfirman / Julskyltningen i byn

Heeej älskade gänget! Hur mår ni? Jag har saknat er under dessa 2 dagar där min frånvaro har varit hög. Men sedan jag slutade jobbet i fredags så har jag haft fullt upp med en massa saker. Nu tänkte jag berätta vad!

Fredag: Jobbade till 17 och därefter åkte jag direkt till Väla för att shoppa under Black Friday. Hittade en del som jag kan visa i ett annat inlägg! R anslöt en stund senare också och efter Väla så hämtade vi hem mat, jag tog sushi och han tog kinamat. Fastcandy levererade även fredagsgodis till oss och en stund senare så satt vi bänkade framför tvn och såg När Lammen Tystnar. Är det någon utav er som har sett den? Obehaglig film!

Lördag: Ställde klockan på 09 och gick upp en stund efter det, lagade frukost och gjorde vid oss. Vi hade ett besök i Malmö inplanerat så det var bara att sätta sig i bilen för att åka på en miniroadtrip. Väl framme i Malmö gick vi in på Scandinavian Photo, och där köpte jag en lite tidig julklapp till mig själv. Någon som vill gissa vad det är? Jag ska visa er här, och varför det kommer förändra mitt arbete med mina sociala medier hihi. Men det inlägget får vänta lite, vill göra det så bra som möjligt <3. Efteråt åkte vi tillbaka till bilfirman vi var på helgen innan och R köpte faktiskt bilen vi tittade på, så nu är han en stolt Audiägare. Han ska hämta bilen imorgon så jag tänker att ni får se den då. På kvällen var vi i byn med min familj för att kolla på julskyltningen som var där. Inte för att det var något att se haha! När vi kom hem därifrån så bokade vi faktiskt en resa, men mer om det lite senare! Kvällen avslutades med Super Mario Bros på switchet med R, skrattade så jag fick ont i magen ibland haha :-).

Söndag: Idag vaknade vi vid 11 och kollade lite youtube innan vi käkade frukost. Gick in och fortsatte spela lite Super Mario innan vi tog en varm och lång dusch. Vid 15 körde vi till R och sen vid 17 drog vi ner i stan för att möta upp två kompisar och gå på julskyltningen där! Ett perfekt avslut på helgen <3. Nu? Redigera och sen sova! Imorgon väntas jobb :-)

xoxo Tiffany

Följ mig: Nouw | Instagram |Youtube

Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,
Vilken mysig helg det låter som att du har haft, kram!! <3
nouw.com/nellielillskog
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Det har jag verkligen haft! Hoppas du också har haft det toppen <3
nouw.com/tiffanykarlsson