EN SAK NI INTE VET OM MIG

Hur gammal är du?

Jag är född -98, så 21 år är jag!

Hur gammal känner du dig?

Typ 12 haha! Nej men yngre än 21 iallafall, eller oftast. Ibland känner jag mig yngre än vad jag är eftersom jag ofta blir tillsagd att jag ser yngre ut och nästintill alltid behöver visa leg när ingen annan behöver. Men vissa dagar känner jag mig äldre än 21 med tanke på att jag ofta inte alls vill samma sak som resterande 21-åringar :-)

Var bor du?

Jag bor fortfarande hemma, så i Svalöv. En lite by som Gud tyvärr glömde ;-)

Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?

Hösten och sommaren måste jag nog säga! Hösten pga modet och hur fint det blir med alla färgändringar och naturen. Sommaren pga värmen såklart! Vintern tycker jag också om ifall man är lååångt upp i Sverige eller utomlands där det finns mycket snö. Men vintern nere i Skåne suger!

Är du beroende av någonting?

Ja, apelsin!!! Sa det till R senast igår att det har blivit mitt nya beroende :-P

Nämn en sak som man kanske inte vet om dig?

Hmm.. Vad svårt! Känns som att jag redan är galet öppen här, i min lilla dagbok. Men ni kanske inte visste att jag aldrig har varit utanför Europa? Lite konstigt med tanke på hur mycket jag har rest det senaste haha.

Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?

Just nu mår jag väldigt bra här i Sverige. Men om jag verkligen måste välja något så hade jag faktiskt velat åka runt lite i Thailand. Jag har som sagt aldrig varit där som resten utav Sveriges befolkning har, så det känns som något man måste uppleva åtminstone 1 gång i livet :-)

Vad är du på för humör just nu?

Jag är på väldigt bra humör nu! Men för bara en timme sedan var jag ganska låg haha, kan ha och göra med redbullen jag nyss hällde i mig :-P

Vilket är ditt favoritgodis?

Sura maskar!

Vilken är din favoritaffär?

Måste nog säga Zara nu! Jag tyckte inte alls om den butiken innan, men nu är jag helt fast i den.

Har du blivit sydd någon gång?

Japp, två gånger! En gång i mitt finger när jag var liten eftersom jag klämde det i en bildörr och en gång nu under min senaste operation!

Vill du gifta dig?

JA! Drömmer om ett riktigt fint bröllop med våra närmsta, och helst vill jag INTE ha det i en kyrka. Mer än så vill jag inte berätta hihi, det känns som min privata dröm <3

xoxo Tiffany

Följ mig: Nouw | Instagram |Youtube

Gillar

Kommentarer