DEN SOM VÄNTAR PÅ NÅGOT GOTT..

Outfit: Skjorta Gina Tricot / Kjol Bershka / Skor Din Sko / Skal Ideal Of Sweden

Godmiddag bästa gänget! Hur mår ni? Jag mår bra, hade lite ont i magen imorse men det har släppt nu. Jag vaknade upp hos R imorse och låg faktiskt och drog mig ett tag innan jag gick upp, jag har börjat bli så galet trött på morgonarna igen och jag förstår inte varför. Gick upp och gjorde vid mig vid lite över sju och sen körde jag till jobb i världens finaste soluppgång, alltså ser ni? Den var magisk. Nu ska jag sitta ett tag med After Effects innan jag ska gå till Roy's och köpa lunch. Håll tummarna att dem har min favorit med fläskfilé, gräddsås och potatismos!


Igår hämtade R sin bil och när han kom hem så drog vi ut och körde en runda med den, vi visade min föräldrar och sen visade vi även två kompisar! Alltså jag aaavgudar den bilen och vill typ åka i den hela tiden haha. Vill redan planera in en roadtrip ;-). Jag ska visa er bilder på bilen, men eftersom det är kolsvart ute när jag slutar jobb vid 17 så får vi ta lite bilder på den i helgen istället! Men den som väntar på något gott... ;-)


#nouwoutfit

xoxo Tiffany

Följ mig: Nouw | Instagram |Youtube

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men same, är också sjukt trött på morgonen nu?! Vad händer känner jag mest :'D Ska bli såå spännande att få se bilen!! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,
Hoppas att det blir bättre snart!! Kram <3
nouw.com/tiffanykarlsson