Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår kväll fick jag cravings efter american pancakes och bestämde därmed min frukost idag! Och oh my vad gott det var...

Likes

Comments

2014 la jag ut ett inlägg angående en tatuering jag var sugen på att göra då. En tatuering dedikerad till min mammi såklart. Slog mig precis att jag gjort detta inlägg och tyckte att det var kul att uppdatera att jag då två år senare gjort denna tatuering och placerat den på mitt högra lår. Kan ej vara mer nöjd än vad jag är och att de ord som står skrivna betyder mer än allt annat för mig är bara helt underbart. Ni kan väl ändå säga att den är ganska genomtänkt medtanke på att jag väntade två år med att göra den haha?


Likes

Comments

Hello godingar. Jag är tillbaka men för att stanna? Det kan jag inte svara på eftersom att jag är sån där hopplös bloggare som uppdaterar extremt och sen slutar tvärt. Men ska väl försöka denna gången(som jag sagt så många gånger förr). Men denna gången har jag så mycket tid för mig själv med tanke på att livet tog en ganska skarp vändning för ett par månader sen när jag och mitt ex valde att sära på oss. Ändå ett ganska happy ending då vi fortfarande är vänner och inga hard feelings existerar emellan oss. Så med andra ord kan min blogg bli min andra halva för ett tag, eller vad säger ni? Hoppas ni är glada av att jag är tillbaka och om inte, I don't fking care :)

Make love not war amigos.Likes

Comments

När studenten är tagen - vart tar studenterna vägen?

Aldrig varit med om dessa känslor under hela mitt 19 åriga liv. Att dras mellan lycka, förvirring, hopplöshet, längtan och rädsla. Att ha så många drömmar men samtidigt inte kunna sätta fingret på vad man egentligen vill göra. Ena dagen vet jag exakt vad jag ska göra och jag har hela mitt framtida liv utstuderat men andra dagen har jag inte den blekaste aning om vad jag ens ska ta vägen och jag känner mig mer eller mindre som ett hopplöst fall. Kräks av tanken att sätta mig i skolbänken efter 12 år i skolan men samtidigt känns det som en trygghet då jobben inte finns och inget som kan finansiera mina drömmar.

Det sjuka är att vi ALLA, eller man ska väl inte säga alla, men de absolut flesta av oss studenter känner precis likadant när det börjar närma sig avslutet och friheten. För vissa av oss är det enkelt och för vissa av oss mycket svårare men jag tror att vi alla känner samma förvirring och oro över hur framtiden kommer att se ut. Men ändå pratar vi inte mycket om det? Speciellt jag och mina vänner, vi pratar då och då om vad som händer dagen efter studenten men sedan byter vi samtalsämne till hur vår balklänning ska se ut, studentklänning, smink, skor osv. Kanske gör vi det för att det inte tynger oss på samma sätt och det får oss för en stund att  tänka på någonting annat än vad som väntas komma.

Jag själv vill resa jorden runt, se allt jag bara kan se och uppleva allt jag kan uppleva. Min största rädsla är att bli fast där jag är nu och inte kunna berätta för mina barn i framtiden vad mamma var med om och hur mycket jag vill att de ska uppleva samma saker jag fick se och göra. Jag vill inte heller sitta och höra på andras uppfyllda drömmar och själv inte kunna "kontra" med mina egna. Jag vill inte sitta där och tänka "varför gjorde inte jag det?" och "varför var jag så feg?". Jag vill inte tänka tillbaka och ångra att jag inte gjorde det jag drömde om. - "Live the life you imagine".

Men ärligt talat? Hur lätt är det? Hur lätt är det att följa sina drömmar och åka jorden runt när jobben inte finns och inga företag satsar på att anställa ungdomar som skulle göra allt för att få ett arbete som senare kan betala ens drömmar. Verkligheten hinner ikapp en själv och man vet att ens drömmar kostar pengar så citatet "Live the life you imagine" är ett citat som inte fungerar att leva efter utan pengar. Jag själv har jobb och har haft det i över två år men när jag väl börjar söka mig runt med mina erfarenheter för att kanske växla miljö och få nya erfarenheter inom något annat tar det direkt emot. Samt att jag har vänner som söker jobb till höger och vänster tills svetten och tårarna rinner men ändå får de inga arbeten pga inga erfarenheter. HAHA det är ju komiskt? Jag som har över två års erfarenheter får inga arbeten och mina vänner som INTE har erfarenheter får inte heller arbete. Hur går det ihop?

Vårt samhälle och de arbetsgivare som sitter därute behöver ta både en eller två minuter och verkligen tänka igenom vilka de anställer och vad de söker i CV:n. Om ni talar med ungdomar som har många drömmar som de vill uppfylla i framtiden. ANSTÄLL DEM! De kommer arbeta hårdare än alla andra för de vet då att i slutet av månaden kommer sparkontot "drömmen" fyllas på. Ungdomar anses lata och tafatta men de ungdomar jag varje dag, inklusive mig själv, stöter på har drömmar om allt från A till O och de alla har drivkraften för att uppfylla dem men ingen inkomst för att ta dem dit. Så, när studenten är tagen, vart tar studenterna vägen?

Likes

Comments

Letar du fortfarande balklänning? Jag beställde min igår och Gud vad nöjd jag är! Både med klänningen och den himla bra service jag fick. Sofiamoore.se erbjuder eleganta klänningar till sjukligt bra pris! Plus att fram till den sista december får ni 20% rabatt om ni skriver in : SA_Tiffany

Ta er en titt iallafall

Likes

Comments

Börjar definitivt bli dags att börja fundera och beställa balklänning för oss som har vår bal 2015. Balen är en dag då de flesta tjejer får känna sig som riktiga prinsessor. Jag själv kan knappt vänta till den dagen då jag får sätta på mig min utvalda och speciella klänning, när jag äntligen blir bortskämda av stylister, när jag får stå där med min underbara pojkvän och bara le inför alla foton! Vilken dag detta kommer bli!

Då vill man ju såklart ha en vacker klänning också och detta kan jag lova att Sofia moore hjälper er med. En pålitlig och perfekt sida för dig som vill beställa hem din alldeles egna måttsydda klänning. Är du inte säker på att färgen är rätt eller att tyget är av de material du söker så är det bara att skicka efter tygprover, perfekt ju?

Med detta vill jag också berätta att genom denna kod: SA_Tiffany får ni 20% rabatt på vilken klänning du än vill ha! Se till att ta er en titt! 😍

Hemsidan hittar ni här👉 sofiamoore.se

Likes

Comments

Sitter med tårar i ögonen. Såg precis ett brittiskt program där taxi chaufförer har kameror i sina bilar. En kväll är det en man som kör ett gäng ungdomar och plötsligt ber de honom att stanna så att de kan köpa sprit. Två av tjejerna sitter kvar tillsammans med chauffören och börjar reta honom. Chauffören ignorerar tills en av dem säger "ilsamfreak" och börjar spotta i hans bil. I intervjun säger han att det kändes inte som att de spottade på bilen utan att de spottade på honom pga hans tro. Han frågar varför hon spottar i hans bil men han säger meningen med brytning och grammatiken blir fel vilket provocerar kvinnan sjukt mycket och börjar göra honom till åtlöje och säger att om han ändå inte kan prata ordentligt så kan han lika gärna åka tillbaka till vart han kommer ifrån, hon skriker han är en smutsig muslim och skrattar åt honom, spottar och skrattar ännu mer. Under intervjun med chauffören gör det bara ont i hjärtat på en. Han ögon är tårfyllda och han säger att han inte förstår varför man kan bete sig så mot en oskyldig man. Han säger att om han hade haft råd och möjlighet att plugga till en högre utbildning hade han sluppit köra taxi och sluppit känna rädslan för att köra okända människor som han inte vet om de kanske hoppar på honom igen för att han är muslim. 

Det är fan förjävligt. Vidriga människor.  

 


Likes

Comments

Nu kör vi på ett nytt event och på fredag smäller det. Maskerad, eldartister, dansare och en idol deltagare gästar oss. PÅ fredag blir det All in och mycket mer! Det är även fri entré för alla bekräftade gäster till förfesten! 

Ses vi? 😚 

klicka på bilden för att komma till eventet. 

http://vimeo.com/110153999  - klicka på länken för att se tidigare event

Likes

Comments

Har precis slingat min hemska utväxt, trots att jag var kluven har jag återigen slingat om det med blonda slingor och jag är så himla nöjd!! Tackar stort Lollo, min älskling, för att ha hjälpt mig med mitt fågelbo jag hade innan haha! Som alla vet sliter det som f*n på håret att bleka håret och dessutom körde jag lite silverschampoo på det, snacka om svinto. 😳 Men som tur var hade lollo Moraccan organ oil! Helt otroligt schampoo+balsam+olja. Mitt hår är helt silkeslent. Sitter nu och ska beställa ett paket med dessa produkter och måste bara tipsa er om att Nordicfeel just nu har ett paketpris på 239 kr för alla tre produkterna!! Så värt det😍

Klicka på bilderna för att komma direkt till produkterna eller på priset längst ner för att komma direkt till paketet! 
Likes

Comments