Titta vilket fint nagellack jag köpte här om dagen! Jag älskar färgen, lite sådär nude-grå-lila-ish, som är överallt på instagram just nu. Sedan använder jag mitt absoluta favorit-topplack som kommer ifrån Seche Vite, för att jag har noll tålamod och inte orkar vänta på att nagellacket ska torka, haha (och dessutom blir naglarna superblanka av det!). Nagellacket heter Chinchilly och kommer ifrån Essie.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det har varit sååå fint väder här idag. Jag har legat i solstolen ett par timmar och det var verkligen superskönt! Sjukt varmt dock, hade inte varit fel att kunna hoppa i en pool eller i havet nu. Men jag klagar inte, haha. ​Är det varmt där ni bor? 


Likes

Comments

Om lite mer än en månad åker vi till Cypern! Det ska bli så otroligt roligt och skönt att åka till värmen och bara ta det lugnt, bada och sola i en vecka. Jag har aldrig varit i Cypern, så det ska bli jättespännande. Vi ska bo en liten bit utanför Ayia Napa, tror jag det var. Det ser ju iallafall magiskt fint ut på bilderna! Har ni någon resa planerad i sommar?

Likes

Comments

1, 2, 3

1, 2, 3

Åh något jag vill göra i sommar är att gå på festivaler! Det var ju nyligen Coachella i USA, och jag hade verkligen inte tackat nej till att gå på den, om man säger så. Hur kul!?

Festival/boho-inspirerade kläder är ju supertrendigt just nu, och det är något jag också kommer bära i sommar. Jag ser mig själv springa runt med fladdrande klänningar, blommor i håret och massa fina smycken. Både Gina Tricot och Bikbok släppte ju festivalkollektioner i år, och jag älskar dem! Mycket fransar, mocka, jeans och olika färger och mönster. Så himla snyggt! 

Likes

Comments

Något jag längtar efter att börja använda i vår är trenchcoats och kappor. Så snyggt och fräscht! Nu ska bara snön och kylan bort också, suck... Ni hittar trenchcoaten i mitten här

Likes

Comments