Jag har inte kysst någon på 50 dagar.
FEMTIO DAGAR.
Hur är det ens möjligt? Hur har det inte kommit en enda chans på 50 dagar att jag kunnat kyssa någon? Jag vill kyssas och hångla o fool around. Jag vill ha svullna läppar och hångelruffsigt hår. Nununu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Månen bländar mig när jag ligger i min säng. Jag måste ligga precis rätt för att inte få månljuset i ögonen. Det är som en spotlight rakt in i min lilla etta och det är något fint med det ändå. Där är inte ett moln på himlen, jag ser inga stjärnor men månen är rund och lyser skarpt. Precis som att den vill att jag inte ska sova inatt heller.

Likes

Comments

Köp en till sax

Onanera!!!

Vattna blommorna

Dammsug

Ring mormor och morfar

Köp rött nagellack

Krossa patriarkatet


Likes

Comments

tankar

jag har inte hånglat med någon sedan nyår. och de hångel jag hade så var inte så mycket att snacka om egentligen. har inte heller haft så mycket sug efter att hångla, men det smyger sig på lite under kvällarna nu. kvällskåt antar jag. funderar på att hångla både med snubbar med skägg och tjejer. är det en sån töntig grej för att det är i början på ett nytt år och en vill prova nya saker? kanske. hur som helst så känner jag att jag vill hångla igen, vilket känns skönt på ett sätt eftersom jag ett tag trodde att jag hade slutat att vara kåt och sugen.

så nu tänker jag på att vara svullen om läpparna efter att ha hånglat med någon. gärna vara lite röd om halsen för en har blivit riven av skäggstubb när en pausat i kyssandet och snubben då kysser en på halsen.

men jag tänker också på att hångla med en tjej och allt vad det innebär. det är en ny värld för mig och det lockar väldigt mycket för tillfället. mjuka kyssar, mjuka bröst och ett hårt dukande hjärta.

Likes

Comments

Jag kan inte sova. Jag kan fan aldrig sova nu för tiden. De är så frustrerande att alltid vara trött men ändå aldrig kunna komma till ro ordentligt och sova gott. Jag ligger bara i sängen och vrider mig och fryser om tårna.

Så nu istället för att försöka somna så fixade jag ett ställe där jag kan skriva ner allt jag tänker på ibland. Finally egentligen, har tänkt på detta hur länge som helst. Och nu hände det alltså. Kvart i ett natten till en fredag i januari.

Likes

Comments