Header

Jag är nu på Landvetter flygplats och är påväg till Kreta! Det är första gången på många många år som jag åker iväg på solsemester utan att ha cykeln med mig. Det kände så konstigt när jag skulle packa att inte ha med några cykelkläder, alla cykeltillbehör eller den stora cykelväskan, nästan lite tomt. Men helt plötsligt fanns det massvis med plats för vanliga kläder i väskan. På träningsläger är det oftast joggingbyxor, några linnen och ett par jeans som åker med förutom cykelkläder, nu när jag väl fick chansen så tog jag bara alla mina vanliga kläder som jag kände för så länge det fanns plats i väskan. Jag kan lova att det blev mer än vad som kommer behövas, men vad gör det?!

Jag ska till Kolimbari på Kreta och åker tillsammans med min bästa kompis Anna och Caroline och Marek som jag lärt känna i år. En vecka med sol, bad och njuta! Och lite träning. För mig är träning på semestern något jag uppskattar. Jag mår bra av träning, att börja dagen med ett pass i soluppgången bäddar för en fantastisk dag enligt mig. Så att ha med träningskläder på semestern är en del av mig, det bara är så. Denna vecka blir det dock ingen cykling utan bara styrka och kondition i annan form, vilket är bra för både kroppen och huvudet!

Denna resa betyder mycket för mig. Det var i våras när allting var väldigt upp och ner för mig som Anna frågade om jag ville åka med. Det kändes då bra att veta att jag har något roligt att se fram emot när allt var motigt med cyklingen och hälsan. Efter det blev jag även antagen till läkarprogrammet och i och med utlandsflytten så har det under den senaste tiden varit stressigt och så mycket att fixa. Det känns skönt att komma iväg och bara kunna slappna av, inte tänka så mycket på allt runtomkring utan bara vara i nuet!

Så hejdå kalla Göteborg, vi ses om en vecka!

Dagens citat: "True friends are never apart, maybe in distance my never in heart."

Xo Hanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments