Psykisk ohälsa, Sex och samlevnad

Varför? Varför börjar jag skriva här? Varför kommer jag dela med mig av mina djupaste tankar och känslor offentlig? Varför, bara.. varför?
Kan faktiskt inte komma på några fler varför egentligen förutom dessa två, känner just nu en himla massa därför men det är nog några som kommer fråga sig varför.
Anledningen till varför är lång, den är rätt exakt 2 år lång nu. Kanske är det för att det är lite av en 2 års kris, eller ja kris kanske inte är rätt ord när jag ändå står här på en stadig grund i mig själv nu. Men ja, det är nog mycket för att det är 2 år sedan min absolut största krasch här i livet skedde och idag har jag äntligen lärt mig att inte hugga mig själv i tusen bitar på grund av den kraschen. Jag är stark igen och jag känner att om jag har möjlighet att åtminstone nå ut till en person, det behövs bara en, som kan relatera och finnas där för denne på något sätt så kommer jag göra det. Jag kommer skriva ut och blotta mitt liv i mina djupaste tankar och känslor för just din skull, läs min historia, läs mina tankar och gör inte samma misstag som mig. Lättare sagt än gjort kanske, men jag är (trots att jag står på stadiga fötter nu) långt ifrån att kunna släppa den där kraschen för 2 år sedan. Den existerar i mitt liv än idag och kommer mest troligt göra det 2-3 år framöver också.

En flummig början, jag vet.. Allting kommer klarna, jag kommer dela med mig av allt. Håll ut du som hittat hit, jag behöver tid att processa allt jag delar med mig av också då detta kommer bli en sanning inte alls många vet om mig. Kan faktiskt räkna personerna på en hand. Lovar att försöka förklara närmre snart. Kram på er!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Subscribe