• Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify

Söndagslistan

HÄNT I VECKAN

Ja vad har hänt i veckan egentligen.... Jag har jobbat, pluggat och läst ut min bok som jag ska skriva en uppsats om. Jag färgade håret här hemma och blev faktiskt nöjd, frisörkunskaperna sitter kvar trots tre år sedan studenten. Härligt! Annars inte så mycket annat, ganska tråkig vecka med andra ord.

VECKANS BÄSTA

Det måste nog vara i fredags när jag kände att jag blev nöjd med mitt hår. Jag har varit trött på det länge nu så det kändes skönt att jag faktiskt lyckades och blev nöjd.

VECKANS SÄMSTA

Att Pontus har jobbat tre nätter på en vecka... Så brukar våran veckor inte se ut i vanliga fall så det har känts lite tungt faktiskt.

VECKANS TANKE

Har kretsat mycket runt hur hösten kommer att se ut. Jag tänker väldigt mycket på plugg och jobb just nu vilket också gör lugn lite stressad. Nu vill jag bara veta hur sommaren och hösten ska läggas upp så jag slipper gå och fundera mer på det.

JUST NU

I skrivande stund ligger jag med min kopp kaffe i sängen och ska ta tag i mitt plugg så jag har lite gjort för dagen. Hoppas att min tandvärk släpper lite med lite kaffe också för jag har fått så himla ont i en visdomstand som är påväg upp... Har någon av er erfarenhet kring visdomständer?

DETTA SER JAG FRAM EMOT KOMMANDE VECKA

Åh gud vad svårt. Jag måste nog säga att jag ser fram emot att bli klar med min uppsats denna veckan. Jag har deadline nästa måndag så jag behöver bli så gott som klart innan söndag iallafall. Det ska bli RIKTIGT SKÖNT att bocka av även denna uppsats, bara en kvar!!! Och två små prov innan jag är klar.

Gillar

Kommentarer