• Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify

Påskinspo

Boostar med lite påskinspiration onsdagen till ära. Det är ju precis vad man kan behöva, lite såhär mitt i veckan inspo. Dessutom är det så himla tråkigt väder här hemma hos oss vilket gör att det behövs fyllas på med ännu mer härlig insporation på grund av det känner jag!
Jag är faktiskt inte den typen som pyntar mer än typ kring jul här hemma. Har aldrig riktigt fastnat för påskpynt och sånt men i år känner jag att set egentligen hade varit ganska kul nu när vi bor större och finare. Jag har nog alltid kopplat påsen till gula dekorationer med gula och gröna fjädrar i påskriset vilket inte riktigt faller mig i smaken, det är nog det som gjort att jag aldrig har velat påskpynta hemma.

Jag känner dock att i lagom mängd så är det ju SVINSNYGGT med lite gula vaser och sånt hemma.

Kolla bara denna dömysiga dukningen som är lite påskinspirerad. Det är ju hur fint som helst när det bara blir i lagom mängd och i nyanser som man själv tycker om!
Hur fint med påskris och lite mer jordnära och rådande fjädrar i??? Jag älskar det!! Ska nog satsa på det till nästa år.
Jag tycker verkligen att det är fint med lite småsaker bara. Det kan faktiskt göra himla mycket, jag hade tillexempel lätt kunnat tänka mig att ha lite sånna kaniner hemma hos oss. Utan problem. Hittade en jättefin skål i en butik också, med kaninöron som var så himla fin, mycket finare än vad det kanske låter haha. En sån i köket hade jag nog velat ha!

Gillar

Kommentarer