• Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify

Nya favoriter att rocka i

I samarbete med Hunkemöller

Om ni inte redan snappat upp det så älskar ju jag att gå omkring i bekväma kläder och mysiga tofflor när jag är hemma och har på senaste tiden slängt på mig aningen ett par vida mjuka byxor eller ett par träningsfights och en stor och mysig hoodie så fort jag kommer hem. Allt för att känna mig så bekväm som möjligt. Att bära träningskläder är något utav det skönaste jag vet när jag inte vill ha tighta jeans på mig, och jag tror att många av er också tycker ett det är lika skönt som mig!

Jag har fått hem ett så himla fint paket ifrån Hunkemöller som innehåller de ultimata plaggen för att liva upp träningen, har sett fram emot att öppna och visa er detta SÅ mycket. Here we go!

Mina produkter kom hem i det sötaste paketet, hur fint är det inte med sånna här så fina ord inuti. Det blir man ju glad av att öppna <3

Först och främst har jag alltså världens gosidaste tofflor att glida omkring i här hemma, jag fick hem dem i tisdags och har hoppat i dem så fort jag kommit hem enda sedan dess. De är så himla mjuka och sköna och jag älskar färgen, lite sådär gammelrosa. Så fina och gulliga.

Denna gröna träningstopp följde också med i paketet, och jag skojar inte när jag säger att den är gjord i världens skönaste kvalité. Givetvis är jag superpepp på att rocka mina nya träningskläder på gymmet och på promenaderna nu i vår och sommar, man blir ju glad i själen bara av titta på dessa UNDERBARA färgerna. Och ni måste väl ändå hålla med om att det är tusen gånger roligare att ta tag i träningen när man har snygga träningskläder. Det tycker jag känns så himla viktigt för att jag ska behålla motivationen till träning och motion.

Tofflor HÄR - Träningstopp HÄR - Träningsfights HÄR

Alla dessa tre produkter är ifrån Hunkemöller och jag känner redan nu att de kommer att bli några utav mina favoritplagg framöver. Som sagt så älskar jag att gå klädd såhär både till vardags och till gymmet såklart.

Och jag kan verkligen varmt rekommendera alla dessa produkter, trots att jag inte hunnit ha det på gymmet än så kan jag redan nu säga att det är SÅ sköna material att ha mot kroppen, herregud vad mjuka och sköna plagg! Undrar mest varför jag inte klickat hem detta tidigare under alla mina år (?!) Nu ser jag så mycket fram emot att kika in när jag har haft min premiärvisit på gymmet med träningstightsen och toppen så att ni kan ta del av det också.

Jag måste tillägga att de har superfina underkläder också och just nu har de dessutom 20% rabatt på så massvis av produkter ifrån deras sortiment, bland annat så är både tightsen och toppen på rea nu så in och fynda ni också. Puss på er <3

Gillar

Kommentarer

Cassiezenkert
Cassiezenkert,
såsnyggt <3 Kram

nouw.com/cassiezenkert
Thuvaeli
Thuvaeli,
Åh tack snälla <3
nouw.com/thuvaeli