• Bloglovin
  • Instagram
  • Nouw
  • Snapchat
  • Spotify

Myslördag

Jag har precis blivit serverad ett glas rosé av Pontus här hemma och sitter och njuter utav det här i soffan medan han röjer i köket. Tänk vad bra man kan ha det ibland hörni 😉

I morse vaknade jag av regnet (eller haglet rättare sagt) och det var faktiskt så mysigt. Jag älskar att både vakna och somna till regnet, det blir ett sånt mysigt ljud av det. Det har till och med gått så långt att jag häromdagen klickade upp en tio timmars lång video på youtube där det ensam man hör är regnet. Hur mysigt?? Man har ju sina knep.
När vi låg och slappade på soffan i förmiddags kom jag med idéen att vi skulle gå till varmbadhuset så vi spenderade någon timme där. Jag har velat göra det länge men sen har det aldrig blivit av. De har så konstiga tider där det bara får vara tjejer och bara killarna vissa tider så det hade aldrig riktigt passat oss. Men idag hade dem äntligen öppet för båda könen så vi passade på! Håller ni med om att man blir så SLÖ av att vara i vatten, både Pontus och jag var så himla trötta efteråt. Men samtidigt såär ju det enväldigt skön känsla kan jag tycka.
Efteråt hade jag lovat att vi skulle äta sushi så vi satte oss på en resturang och beställde in några stycken var. Att man kan bli så mätt av så få bitar... Vi diskuterade det på vägen till bilen, om det är vi som är konstiga som bara tar 8-10 bitar var eller varför alla andra kan äta typ 15-30 bitar var??? Herregud jag skulle aldrig få ner det så en stor eloge till er!
Vi tog en tur till maxi också innan vi åkte hem. Jag var där en snabbis igår efter jobbet och köpte stumpor som var asbilliga, vi har tappat bort nästan alla våra sköna strumpor så jag chansade på att dem skulle sitta bra och det gjorde dem VERKLIGEN!!! Det var väl mest därför vi åkte dit idag igen, för att köpa 14 par strumpor till hahah, kommer verkligen åka dit och köp fler i dagarna. Denna typen är mina absoluta favoriter.

Nu sitter jag som sagt i soffan med mitt lilla roséglas och tittar på unga föräldrar. Vi har precis ätit nybakat bröd med lite ost, salami och jordgubbar så jag är hur nöjd som helst nu. Jag ska bara njuta av mitt vin och av Pontus hela kvällen nu när vi är lediga ihop.

Och hörni, är det inte det bästa att kunna vara klädd i myskläder, halvsitta i soffan och kunna ta ett glas vin. Mmhmh vad mysigt <3 allt detta tillsammans med min kärlek såklart.

Gillar

Kommentarer

maoliin
maoliin,
Låter riktigt härligt!
nouw.com/maoliin
Thuvaeli
Thuvaeli,
Men verkligen!!
nouw.com/thuvaeli